Menu
Sluit zoekveld

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Wie zoekt die vindt.

Over Celebrate 20 years of the Brussels Concertband

Celebrate 20 years of the Brussels Concertband

In 2019 brengt het Willemsfonds alles in gereedheid om de Brussels Concertband opnieuw feestelijk en welluidend te laten weerklinken in de hoofdstad!

Dit 21ste jaarconcert van The Brussels Concertband in partnerschap met het Brusselse Willemsfonds vindt plaats op ​zondag 24 februari 2019 om 15 uur in W-Halll​​: het Congres en Cultuurcentrum van Sint-Pieters-Woluwe.

Als we Brussel ergens om kennen, dan is het wel om de verscheidenheid van haar inwoners. Na Dubai vormt Brussel vandaag de grootste thuishaven voor ´expats`. 1 ritje met de metro laat je kennismaken met de grootste mengelmoes aan talen en culturen mogelijk. De Brussels Concertband omarmt deze rijkdom als geen ander; onder haar muzikanten bevinden zich Britten, Nederlanders, Ieren, Fransen, Duitsers, Amerikanen, ...

Dit jaar hebben we ervoor gekozen deze muzikale Brusselse diversiteit door te trekken naar onze gastvedetten. Verbonden door een gedeelde liefde voor muziek en Brussel zullen zij gegarandeerd voor een spetterend en zeer gevarieerd spektakel zorgen. Met de Barnill brothers laten we horen in welke muzikale hoogstandjes een Brusselse samenwerking tussen de twee taalgebieden kan uitmonden. Hun belangrijkste inspiratiebron is de Amerikaanse folk music. Onze andere gastvedette, Billie Kawende, laat zich voornamelijk beïnvloeden door hiphop, gospel en jazz. Deze bevlogen muzikante van Congolese origine staat al sinds haar vijfde op het podium en is er ondertussen niet meer van weg te denken.

Op vele vlakken belooft de 21ste editie van dit concert een zeer diverse avond te worden met muzikaal talent uit verschillende windstreken. Ervaren presentator Peter Pype neemt het publiek mee op een geheel verzorgde reis doorheen het Brusselse muzikale palet. Laat u zich ook melodieus verwarmen tijdens de koude winterdagen?

De zaal is gemakkelijk bereikbaar met een rolstoel. In de ondergrondse parking is een lift die tot de 2de verdieping gaat.

Vanuit Ganshoren zal er een bus vertrekken. Afspraak om 14u aan zwembad Nereus in Ganshoren. Gelieve ook dit te melden bij inschrijven

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Deelnameprijs leden € 15,00
Deelnameprijs niet-leden € 15,00

Meer info nodig? Contacteer:
Suzanne ter Haar
suzanne.terhaar@willemsfonds.be
0497 58 54 96

Sluit Mijn Willemsfonds