Menu
Sluit zoekveld

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Wie zoekt die vindt.

Locatie van Leeskring 'De Ongewone Lezer' bespreekt 'Otmars Zonen' van Peter Buwalda

Leeskring 'De Ongewone Lezer' bespreekt 'Otmars Zonen' van Peter Buwalda

restaurant Sjalotte

Heldenstraat 1
3700 TONGEREN

Restaurant in Tongeren

Mathijs kookt met veel zorg en passie heerlijke gerechten uit de Frans/Italiaanse keuken met af en toe een knipoog naar de keuken van andere landen. Hij deelt zijn enthousiasme over de verse producten graag met u door ze zelf te presenteren aan tafel.

In Restaurant Sjalotte wordt niet gewerkt met een menu kaart. De Chef haalt voor u iedere dag verse producten en stelt hiermee een menu samen van zes of zeven gangen. U kunt zelf kiezen hoeveel gangen u hiervan wil eten. Er zijn altijd alternatieven in huis maar om een volledig menu te garanderen is het nodig uw allergieën en speciale diëten of wensen bij uw reservering aan te geven.  De Chef bereid voor u dan een heerlijk alternatief.

Ook als er andere uitzonderingen zijn zoals vegetarisch, lactose of gluten vrij, kunt u dat aangeven en zal Mathijs hier rekening mee houden. Zonder moeite tovert hij ook voor u een lekker menu op tafel. Het is altijd makkelijk als u uitzonderlijke wensen bij uw reservering door geeft.

Ons streven is om een Restaurant te hebben waar kwalitatief hoog eten geserveerd wordt in een ongedwongen, ontspannen sfeer. Iedereen is welkom is ons motto.

De kinderen des huizes lopen ook vaker door het restaurant om even goedendag te zeggen of gewoon uit nieuwsgierigheid.

De flessen wijn en water staan bij Restaurant Sjalotte gewoon op uw tafel zodat u uw eigen glazen gevuld kan houden. Zo is er minder personeel nodig en blijft het eten voor iedereen betaalbaar.

Wilt u extra in de watten gelegd worden en de Chef live aan het werk zien dan kunt u een plaats reserveren aan onze Chef’s table in de keuken (voor maximaal 9 personen).

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Deelnameprijs leden Gratis
Deelnameprijs niet-leden Gratis

Meer info nodig? Contacteer:
Lutgart Voets
tongeren@willemsfonds.be
0472 69 33 81

Sluit Mijn Willemsfonds