Menu
Sluit zoekveld

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Wie zoekt die vindt.

Over Vonkfestival

Vonkfestival

Vonkfestival (1).jpg

VONKfestival, hét stadsfestival voor folk, roots en akoestische muziek van 13 tot 15 februari 2020

Muziekmozaïek Folk & Jazz organiseert voor de eerste keer het VONKfestival. Gedurende drie dagen wordt Gent het toneel voor concerten, een open stage, jams en een festivalclub. In het Lakenmetershuis (Vrijdagmarkt 24, 9000 Gent) ontdek je folkmuziek in al haar facetten.

  • Iedere dag, van 15 tot 18u kun je telkens 6 verschillende muziekgroepen aan het werk zien. Zij tonen zich van hun beste kant en willen jou overtuigen van hun talenten. Dit gedeelte van de dag is volledig GRATIS.
  • Vanaf 20u30 kun je iedere dag een uniek concert meepikken en dit voor slechts € 13 in vvk of € 15 aan de kassa. Een combiticket voor 3 dagen kost € 32. Bestel hier jouw ticket(s) en duid aan voor welke dag je ticket(s) wenst aan te kopen op https://www.wicket.be/vonkfestival/vonkfestival. Er is maar plaats voor 120 personen per dag.
  • Vervolgens sluiten we de dag af met een open jam waarvoor we iedereen uitnodigen. Muzikanten, dansers, bezoekers, geïnteresseerden,... allemaal welkom in de benedenzaal van het Lakenmetershuis. Dit deel van de dag is ook GRATIS.
  • In de benedenruimte is er de hele dag vanaf 14u30 het festivalcafé. Daar kan je kan napraten, een glaasje drinken of een versnapering nemen. Deze ruimte is GRATIS toegankelijk.

Prijzen

Meer informatie? Mail ilse.coppieters@muzmoz.be of bel 02 532 28 38.

https://sites.google.com/view/vonkfestival/vonkfestival 
Of kom maar af :)

Deel met anderen

Sluit Mijn Willemsfonds