Menu
Sluit zoekveld

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Wie zoekt die vindt.

Over Bezoek achter de schermen van het Museum van Natuurwetenschappen

Bezoek achter de schermen van het Museum van Natuurwetenschappen

De voorbije twee jaar zijn we voor onze Museum Soiree telkens te gast geweest in het Museum van Natuurwetenschappen. Dit fascinerende museum herbergt een immense collectie, waarvan in het museum zelf een heel mooie selectie te bewonderen is.

Maar ben je ook nieuwsgierig naar wat er zich achter de gesloten deuren van het Museum bevindt? Bij deze rondleiding openen we speciaal voor jou deze deuren. Zo ontdek je dat het Instituut voor Natuurwetenschappen nog veel meer is dan het Museum.

Je loopt langs verschillende werkruimtes, je werpt een blik op de burelen van de wetenschappers en je kan enkele unieke bewaarplaatsen met honderden specimens betreden. Tijdens onze tocht doorheen verschillende gangen en traphallen maak je ook kennis met de prachtige architectuur van de gebouwen van het Instituut. Profiteer van deze unieke gelegenheid om eens achter de schermen te piepen!

Op zaterdag 19 maart kunnen we uitzonderlijk twee "Achter de schermen"-rondleidingen organiseren met een gids van het museum. Per groepje kunnen maximaal 12 mensen mee, dus schrijf je snel in als je mee wil gaan.

Prijzen

Ticket Prijs
Deelnameprijs leden € 5,00
Deelnameprijs niet-leden € 10,00

Inschrijven via hans@willemsfondsbrussel.be

Er zijn twee bezoeken (telkens voor maximum 12 personen): om 13 uur en om 15 uur.

Deel met anderen

Sluit Mijn Willemsfonds