Menu
Sluit zoekveld

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Wie zoekt die vindt.

Over Ga op virtuele reis naar Mexico

Ga op virtuele reis naar Mexico

We gaan naar Mexico, het land van Frida Kahlo! Tijdens verschillende aperitieven ontdekken we de Mexicaanse film, kunst en literatuur. Het volledige programma wordt later bekend gemaakt.

Het volledige reisprogramma maken we binnenkort bekend.

Binnenkort pak je jouw vakantiekoffer vol cultuur uit!

In de koffer zal je een boek, filmvoucher, drank, recept en virtuele cultuurtips vinden. Die hebben we zorgvuldig voor je geselecteerd. Geen vakantie zonder souvenir. In elke koffer vind je een leuk cadeautje als aandenken aan je virtuele Willemsfondsreis.

Reisprogramma van 3 augustus tot 7 augustus 2020

Het virtuele gedeelte van deze reis start elke avond om 19u en eindigt rond 21u.

Maandag 03/08
We starten met het lezen van een boek dat gaat over het land dat we bezoeken. ’s Avonds om 19u maken we kennis met onze gastheren en gastdame die wonen, werken en leven in Mexico. Zij nemen ons deze week mee in de wondere wereld van Mexico. En natuurlijk maken we ook kennis met onze medereizigers. Om 20u krijgen we, met een aperitiefje in de hand, een virtuele rondleiding in het fantastisch mooie Anthropology museum, met een live toelichting door onze gids Fernando.

TIP: zorg dat je deze week limoenen en Cointreau in huis hebt, om zelf je heerlijk aperitiefje te maken.

Dinsdag 04/08
Vandaag bekijken we de film The Amazing Catfish. De inleiding wordt verzorgd door de mensen van het Wereldfilmfestival MOOV. Daarna maken we een heerlijk Mexicaans gerecht klaar, onder de deskundige leiding van Gina. Om 19u eten we samen, en daarna bespreken we samen de film.

Woensdag 05/08
We worden om 19u virtueel meegenomen naar de historische stad Teotihuacán en we worden ondergedompeld in de wereld van de Azteken met live toelichting van onze gids Fernando.

Vandaag eindigen we met een quiz gehost door Mireya, de dochter van Iwin. Zij spreekt perfect Nederlands. Haal dus je beste kennis over Mexico maar boven!

Donderdag 06/08
Hopelijk lukt het voor iedereen om tegen deze avond het boek uit te hebben. Om 19u gaan we onze ervaringen met het boek delen.

Om 20u staat Catrina’s special op het programma. Het heeft iets te maken met de dia de los muertos…

Vrijdag 07/08
De laatste vakantiedag. We sluiten de vakantieweek af met een virtuele tour door het UNAM, dé grootste universiteit van Zuid-Amerika met meer dan 400.000 studenten! De tour wordt begeleid door onze 3 gastprofessoren en toegelicht door Fernando.

Onze laatste avond sluiten we af met een typisch (digitale) Mexicaanse Fiesta!

Praktisch

Je ontvangt steeds op de dag zelf een e-mail met een link voor de video calls via Zoom.
Technische ondersteuning via Katelijne Verbeeck: katelijne.verbeeck@willemsfonds.be of 0497 58 54 95. Katelijne zal vanaf 30 minuten voor elke videocall beschikbaar zijn voor technische ondersteuning.

Nog niet ingeschreven?

Kan nog tot 24 augustus 2020 via de website van het Willemsfonds nationaal: https://www.willemsfonds.be/bijeenkomsten/detail/2931/ga-op-virtuele-reis-naar-mexico/about#.XxGQQJviu70 .

Probeer mee te genieten van deze unieke, virtuele ervaring. Hopelijk tot dan!

Deelnameprijs

Voor je koffer betaal je 50 euro inclusief verzending. Deze koffer bevat een boek, filmvoucher, recept, alcoholische drank en souvenir. Alle virtuele activiteiten zijn inbegrepen.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Deelnameprijs niet leden voor je koffer € 50,00
Deelnameprijs voor je koffer € 50,00

Meer info?
Stuur een mail naar info@willemsfonds.be of bel 09-224 10 75

Sluit Mijn Willemsfonds