Menu
Sluit zoekveld

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Wie zoekt die vindt.

Over Brussels Planetarium Poetry Fest 2020

Brussels Planetarium Poetry Fest 2020

Ticketbutton.png

 

Op 11 en 12 september kun je in het Planetarium op de Brusselse Heizelvlakte terecht voor een unieke belevenis.

Dichters en performers als Tom Lanoye en Julie Lombe schreven speciaal voor Brussels Planetarium Poetry Fest nieuw werk, dat reflecteert op thema's als wetenschap en geloof. Hierbij speelt eveneens de dialoog met witte masculiniteit en immaterieel erfgoed – twee zeer actuele thema's – een belangrijke rol.

Bij alle teksten en performances zijn unieke koepelprojecties gemaakt om zo de bezoeker volledig onder te dompelen in het werk. Een niet te missen totaalbeleving dus!

BPPF 2020 flyer A5 digitaal v3 (1) (002).png

In het kader van de huidige coronamaatregelen is vooraf reserveren noodzakelijk. Reserveer jouw plaatsje dus z.s.m. via bovenstaande knop. Reserveer liefst met jouw bubbel in 1 keer, zodat we zeker weten dat we iedereen een plaats kunnen geven met voldoende afstand.

Uiteraard worden alle wandelroutes op de vloer gemarkeerd en is er handgel aanwezig. We zullen onze bezoekers op de hoogte houden van verdere aanpassingen naarmate de situatie vordert.

We hopen dat het niet nodig zal zijn, maar als we moeten annuleren, worden alle tickets terugbetaald. Ook: als je moet annuleren vanwege corona-gerelateerde gezondheidsproblemen, krijg je ook jouw geld terug (zelfs als dit na de gratis restitutieperiode van 7 dagen is).

Prijzen

Ticket Prijs
Deelnameprijs leden € 5,00
Deelnameprijs niet-leden € 10,00

Meer info nodig? Contacteer:
Suzanne ter Haar
suzanne.terhaar@willemsfonds.be
0497 58 54 96

Sluit Mijn Willemsfonds