Menu
Sluit zoekveld

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Wie zoekt die vindt.

Over Doe Rustig! Stand-up comedy met Erhan Demirci

Doe Rustig! Stand-up comedy met Erhan Demirci

Druk, druk, druk... Het standaardantwoord als je iemand vraagt hoe het gaat. Maar doen we dit ons zelf niet aan door én carrière te willen maken, 3 hobby’s te hebben, aan zelfontplooiing te doen en een gezin te runnen. Neem even wat gas terug en geniet van anderhalf uur quality-time door naar deze voorstelling te komen.

Ticketsreserveren.png

Komiek Erhan Demirci brengt voor het Willemsfonds zijn nieuwe voorstelling "Doe Rustig". Vanwege de huidige coronamaatregelen organiseren we deze voorstelling buiten: in de prachtige tuin van het Huis der Kunsten in Schaarbeek.

Opgelet: het aantal plaatsen is voor deze voorstelling beperkt tot 50 personen. Wil je erbij zijn, aarzel dan niet om tickets aan te kopen.

Corona informatie
In het kader van de huidige coronamaatregelen is vooraf reserveren noodzakelijk. Reserveer jouw plaatsje dus z.s.m. via de knop 'tickets bestellen'. Reserveer liefst met jouw bubbel in 1 keer, zodat we zeker weten dat we iedereen een plaats kunnen geven met voldoende afstand.

Uiteraard worden alle routes naar de zaal duidelijk aangegeven en is er handgel aanwezig. We zullen onze bezoekers op de hoogte houden van verdere aanpassingen naarmate de situatie vordert.

We hopen dat het niet nodig zal zijn, maar als we moeten annuleren, worden alle tickets terugbetaald. Daarnaast: als je moet annuleren vanwege corona-gerelateerde gezondheidsproblemen, krijg je ook jouw geld terug.

Ticketsreserveren.png

Prijzen

Ticket Prijs
Niet-leden (standaard tarief) € 10,00
Willemsfondsleden (kortingstarief) € 7,00

Meer info nodig? Contacteer:
Suzanne ter Haar
suzanne.terhaar@willemsfonds.be
0497 58 54 96

Sluit Mijn Willemsfonds