Menu
Sluit zoekveld

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Wie zoekt die vindt.

Over Lezing of webinar “Wij versus zij: polarisatie als verrijking of bedreiging” door Christophe Busch

Lezing of webinar “Wij versus zij: polarisatie als verrijking of bedreiging” door Christophe Busch

Een doorgedreven wij-zij denken wordt gevaarlijk wanneer het maatschappelijk weefsel verder afbrokkelt en de samenleving in grote, tegengestelde groepen verdeelt. Deze versplintering dreigt af te glijden naar extremistisch geweld.

In deze lezing zoekt Christophe Busch een verklaring voor zulke polarisatiedynamieken die kunnen leiden tot massageweld, zowel in historische voorbeelden als in de actualiteit en in de dagelijkse leefwereld van jongeren op school, in de metro of het winkelcentrum.

Of deze activiteit een lezing zal zijn (met publiek in de zaal) dan wel een webinar hangt af van de sanitaire beperkingen die gelden op 16 februari.

Meer informatie: https://www.vormingplusow.be/wij-versus-zij-0

Prijzen

Ticket Prijs
Inkom € 8,00

Deze lezing / dit webinar is in samenwerking met Vormingplus. Inschrijven bij Vormingplus Oostende-Westhoek www.vormingplusow.be of rechtstreeks op https://www.vormingplusow.be/wij-versus-zij-0 . Je kan je ook telefonisch inschrijven op 059/50.39.52. Of spring tijdens de openingsuren eens binnen in het kantoor van VormingPlus (Sint-Niklaasstraat 8, 8400 Oostende).

Meer info nodig? Contacteer:
Sonja De Craemer
oostendevzw@willemsfonds.be
059-80 21 41

Sluit Mijn Willemsfonds