Menu
Sluit zoekveld

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Wie zoekt die vindt.

Over Museum Soiree 2021

Museum Soiree 2021

TicketsMSklein.png

De vijfde editie van Museum Soiree (voorheen Museum Matinee) belooft iets speciaal te worden. We behouden het vertrouwde concept en trekken voor de tweede maal naar het Museum voor Natuurwetenschappen.
Het geweldige Museum voor Natuurwetenschappen is een bijzondere plek. Mogelijk ben je er als kind ooit op schoolreis geweest en wisten de immense dinosaurusskeletten je te fascineren? Of ben je met je (klein)kinderen al eens naar de fossielen en opgezette dieren gaan kijken in de zaal over evolutie? Dan weet je ongetwijfeld hoe leuk dit museum is.

Het museum is uiteraard nog veel meer dan dat. Het herbergt maar liefst 38 miljoen specimens en heeft daarmee een van de belangrijkste natuurhistorische verzamelingen ter wereld. Schatten als de Iguanodons van Bernissart, de Spy neanderthalers, de Dautzenberg-schelpencollectie, de vier maansteentjes, de Tasmaanse buidelwolf of de insectencollectie van baron De Selys Longchamps ... zijn uniek in de wereld.

De collecties zijn het resultaat van vele decennia exploratie en onderzoek. Ze zijn een middel om het leven, zijn biodiversiteit en zijn geschiedenis beter te leren kennen en de natuur beter te beschermen. En ze zijn niet alleen interessant voor kinderen om te bekijken, maar eveneens voor volwassenen om er meer over te weten te komen.

Je kunt rekenen op bijzondere gelegenheidsgidsen als Geert van Istendael, Lectrr en
Aline Nyirahumure om je meer uitleg te geven bij de objecten in het museum. Na hun straffe informatie, boeiende verhalen en toffe anekdotes, sluiten we af met een gezellige receptie op het terras van het museum.
Kortom: alle elementen voor een mooie namiddag in het museum.
 
We houden rekening met de afstandsregels en hebben daarom een beperkt aantal tickets per tijdslot. Schrijf je dus zeker op voorhand in en ben verzekerd van jouw plaats.

Voor deze activiteit dien je vooraf te reserveren. Dit doe je door op de knop "Tickets bestellen" bovenaan deze pagina of hieronder te klikken. In de pop-up staan de verschillende vertrektijden vermeld. Kies het tijdstip waarop je wilt deelnemen en het aantal tickets dat je wenst.

Let op: zorg zeker dat je op het door jou gekozen tijdstip in het museum bent, anders kunnen we deelname niet meer verzekeren. 

TicketsMSklein.png

Prijzen

Ticket Prijs
Deelnameprijs leden Gratis
Deelnameprijs niet-leden Gratis

Meer info nodig? Contacteer:
Suzanne ter Haar
suzanne.terhaar@willemsfonds.be
0497 58 54 96

Deel met anderen

Sluit Mijn Willemsfonds