Menu
Sluit zoekveld

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Wie zoekt die vindt.

Over Geologische fietstocht in de Fruitstreek

Geologische fietstocht in de Fruitstreek

We kiezen één van de acht fietsroutes die Limburg geologisch op de kaart hebben gezet. Omdat wij van Sint-Truiden zijn, kiezen wij uiteraard voor de zeer interessante fietsroute over Haspengouw en de fruitstreek die eind 2019 is verschenen. Deze bestaat uit 2 fietslussen en we kozen voor de noordlus, de minst heuvelachtige van ±30 km. Wij vertrekken op de parking achter TC Wimbledon en de Brouwerij van Wilderen en fietsen via Duras in Vochtig-Haspengouw naar het Vinne en Zoutleeuw, gelegen in de vallei van de Gete. Via Zoutleeuw naar Binderveld, Metsteren, Nieuwerkerken en zo naar Nieuwenhoven om dan terug te keren via Melveren en Guvelingen naar de Brouwerij van Wilderen.

In de mate van het mogelijke voorzien we tussenstops in ’t Vinne en op het provinciaal domein van Nieuwenhoven. We sluiten af in De Brouwerij van Wilderen.

We komen samen vanaf 13u00 op de parking van TC Wimbledon/Brouwerij Wilderen. Adres: Zoutleeuwsesteenweg 129 in Wilderen, Sint-Truiden. De coördinaten van de parking: 50.818721, 5.145223; gezien dit geen openbare weg is. De inrit van de parking ligt tussen het Wimbledon Tenniscentrum en de Brouwerij van Wilderen in. Goed opletten, je bent er zo voorbij.

Wens je een fiets te huren? https://fietsparadijslimburg.be/afhaalpunten/sint-truiden-hof-van-stayen

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Deelnameprijs leden € 7,00
Deelnameprijs niet-leden € 10,00

Meer info nodig? Contacteer:
Yvette Cordie
sint-truiden@willemsfonds.be
011 70 74 85

Sluit Mijn Willemsfonds