Menu
Sluit zoekveld

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Wie zoekt die vindt.

Over Virtuele uitstap: het paleis van Hampton Court en het verhaal van de Tudors

Virtuele uitstap: het paleis van Hampton Court en het verhaal van de Tudors

De Liberale Vrouwen en het Willemsfonds nodigen je graag uit voor een boeiende virtuele rondleiding aan het indrukwekkende koninklijk paleis van de Tudors en de Stuarts.

Langs de rivier de Theems, 20 km ten zuidwesten van Londen ligt het indrukwekkende paleis van Hampton Court, gebouwd in de vroege 16e eeuw in opdracht van Kardinaal Wolsey, en dan geconfisqueerd door de beruchte Koning Hendrik VIII. Zijn 6 vrouwen zijn allen verbonden met het paleis. Zie prijsloze kunstwerken, hoor verhalen over weelde, plotten, verraad, en spoken die naar verluid nu nog ronddwalen in de gangen van het paleis….

Over Patricia Gentry-Verhoestraete

Patricia Gentry-Verhoestraete is een Belg die al 25 jaar in Londen woont. In 1997 behaalde ze daar de prestigieuze Blue Badge bij het Institute of Tourist Guiding. (De liefde voor een Engelsman bracht haar het kanaal over in de eerste plaats.)

Ze studeerde voordien Japanologie in Leuven en in Tokyo en is erkende gids in het Verenigd Koninkrijk in vijf talen (waaronder vloeiend Japans). Dertien jaren geleden richtte ze een agentschap op gespecialiseerd in educatieve bezoeken naar Engeland voor scholen en universiteiten uit Frankrijk.

Patricia combineert haar passie voor talen met geschiedenis en noemt zichzelf een echte ‘culture vulture’ voor Engelse geschiedenis en kunst. Ze voelt zich als een echte Londenaar nu ze al de helft van haar leven in deze boeiende stad woont en werkt, maar geniet er nog steeds van elke keer ze weer naar haar vaderland België terug keren.

lv wf

Inschrijven

Sorry, de inschrijvingsperiode is voorbij.

Prijzen

Meer info?
Stuur een mail naar info@willemsfonds.be of bel 09-224 10 75

Deel met anderen

Sluit Mijn Willemsfonds