Menu
Sluit zoekveld

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Wie zoekt die vindt.

Over Jan Frans Willemsviering

Jan Frans Willemsviering

Het provinciaal bestuur van Willemsfonds Antwerpen nodigt je graag uit op de jaarlijkse Jan Frans Willemsviering op zondag 11 juli 2021.

Naast de jaarlijkse viering geven we het startschot aan het fantastisch project ‘Camping Willems’ en we doen dit met een groot feest. We gaan eindelijk het 170-jarig bestaan van het Willemsfonds écht vieren, weliswaar coronaveilig. Het grotendeel van de dag zal zich dan ook buiten afspelen.

Een belangrijke verjaardag van het Willemsfonds gaat vanzelfsprekend samen met het eren van Jan Frans Willems, vandaar dat we gekozen hebben voor het mooie Boechout als feestlocatie.
Naast het vieren van onze verjaardag en het herdenken van Jan Frans Willems, willen we die dag Camping Willems ook heel erg graag voorstellen aan jullie, onze leden en vrijwilligers. Dus kom kijken naar onze Camping Willems, snuif de sfeer op en leer onze caravan en zijn taalactiviteiten kennen.

Wie graag deelneemt aan de Jan Frans Willems viering, kan zich vooraf inschrijven voor de receptie en brunch. De brunch is onder voorbehoud, alles hangt af van de coronamaatregelen. Bij goed weer zal de receptie en brunch op het terras van het kasteel geserveerd worden.

Programma Jan Frans Willemsviering

11u - Bloemenhulde bij het standbeeld van Jan Frans Willems, aan de kerk van Boechout.
11u30 - Ontvangst en verwelkoming in Kasteel Fruithof, Fruithoflaan 15, Boechout.
12u - Receptie en brunch (onder voorbehoud).

Deelnameprijs

Receptie en brunch: € 45, dranken bij de brunch worden aangeboden door het provinciaal verbond Antwerpen.

Praktisch

Bij voorkeur online inschrijven op: willemsfonds.be/provinciaalverbondantwerpen/ of per e-mail: pascale.braeckman@willemsfonds.be of telefonisch 0497-58 54 93.
Inschrijving is pas definitief na het overmaken van het verschuldigde bedrag op rekeningnummer BE24 0010 4723 5238 van het provinciaal verbond Antwerpen met vermelding van ‘aantal personen’
Alles over Camping Willems lees je hier!

Inschrijven

U kunt zich nog inschrijven. Komt u ook?

Ja, ik wil me inschrijven

Prijzen

Ticket Prijs
Deelname programma Jan Frans Willemsviering € 45,00

Meer info?
Stuur een mail naar vrijwilligers@willemsfonds.be of bel 09-224 10 75

Deel met anderen

Sluit Mijn Willemsfonds