Menu
Sluit zoekveld

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Wie zoekt die vindt.

Over MoMeNT – Boekvoorstelling ‘boeren’ van Erik Vlaminck

MoMeNT – Boekvoorstelling ‘boeren’ van Erik Vlaminck

Een verhaal over twee broers. De ene heeft de boerderij overgenomen en de andere is vertrokken. Ze komen uit een gezin waar niemand iemand aanraakt. Kent ge dat, zo’n manier van leven? Meer zwijgen dan spreken. Er hangt van alles in de lucht dat niet uitgesproken wordt. Boerenmiserie.

Erik Vlaminck verbleef in 2019 vier weken in de Binkelhoeve waar hij getuige was van de goede zorgen door Camille en Julienne. Erik schreef er zijn boek ‘boeren’, waarbij de titel verwijst naar het werkwoord alsook naar de achterliggende professionals die actief zijn in de land- en tuinbouw of veeteelt. De lancering van zijn nieuw boek gaat tsamen met de première van de gelijknamige theatervoorstelling .

De boekvoorstelling is gratis.

Het boek wordt te koop aangeboden aan 10 euro.


De boekvoorstelling vindt plaats in De Binkelhoeve, Binkelstraat 1, 3700 Tongeren.

U al ooit afgevraagd wat componisten inspireerde bij het componeren van hun meesterwerk? De natuur! Op dit concert klinken uitzonderlijk werken die hun levenslicht zagen tijdens een wandeling van de componist in de natuur!

Doe de wandeling mee en laat u ook inspireren.

Dit originele locatieconcert is het afsluitende concert in een reeks van drie waarin De Velinx het SONOS Ensemble met plezier aan u voorstelde.

Inschrijven

Sorry, de inschrijvingsperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Deelnameprijs leden Gratis
Deelnameprijs niet-leden Gratis

Meer info nodig? Contacteer:
Lutgart Voets
tongeren@willemsfonds.be
0472 69 33 81

Sluit Mijn Willemsfonds