Menu
Sluit zoekveld

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Wie zoekt die vindt.

Over Absurditeiten - '20-'21: De Jaren Stillekens

Absurditeiten - '20-'21: De Jaren Stillekens

Vorig jaar speelden de verteller, de muzikant en de tekenaar voor het Willemsfonds voor een uitverkochte zaal. En dus blijft de formule dezelfde: een cross-over trioconcept over het menselijk gedrag in België en ver daarbuiten. Een blik op het surrealistische leven in woord, muziek en beeld.  Een cabaret vol humor en satire die de wereld een spiegel voorhoudt.

(Klik op "Tickets bestellen" om deze aan te kopen. Indien u problemen ondervindt om via deze weg te bestellen, aarzel niet om ons te mailen: suzanne.terhaar@willemsfonds.be)


Het gaat over…. Over wat eigenlijk?

Over die jaren waarin we niet alleen onze sleutels maar ook wel ’s ons mondmasker vergaten.

Over die jaren waarin we blij waren dat onze kinderen zo asociaal computerspelletjes zaten te spelen.

Over die jaren waarin we niet meer mochten spuwen naar de politie, bij familiebezoek niet meer naar het toilet mochten en wildvreemde mensen toiletpapier pikten uit onze winkelkar.

Over die jaren waarin we ’s avonds op tijd thuis moesten zijn, niet van onze moeder, maar van de minister.

Over die jaren waarin we illegaal de grens overstaken, last hadden van huidhonger en de kapper stiekem ons haar knipte in zijn garage.

En ook wel over die jaren waarin plots een bizon verscheen op het spreekgestoelte van het Capitool in Washington, koning Albert toch nog vader werd van een flinke dochter en een mens weer besefte dat alles overgaat. 

Een ongewone theatervoorstelling over de dolle rit van de afgelopen jaren, over een moeilijk te begrijpen land en doortrappende mensen. Een avond vol humor en satire gebracht door een unieke combinatie van artiesten:

De Verteller: Bert Kruismans is de enige die erin slaagt het fenomeen ‘België’ uit te leggen aan mensen van over de hele wereld. Al was het maar omwille van zijn communautaire fijngevoeligheid. Kruismans combineert moeiteloos spelen in Vlaanderen met optreden in Wallonië. En dat wil wat zeggen!

De Muzikant: Jan De Smet van de Nieuwe Snaar kan met zijn jaren ervaring op de planken en 6000 platen in zijn encyclopedische kast, als geen ander putten uit een archief van muzikale eigen-aardigheden. Hij is in deze theatershow de spitse broeder van Kruismans.

De Tekenaar: Karl Meersman kent geen gelijke in zijn haarfijn uitgewerkte satirische en handgeschilderde spotprenten

Drie narren, onder wie een besnorde en een besnaarde, in een perfecte mix van beeld, klank en woord. Een anderhalf uur durende voorstelling die het publiek wakker schudt, amuseert en doet nadenken. Een fijn-gepenseeld portretje van wereld vol surrealisme …

We hopen dat het niet nodig zal zijn, maar als we moeten annuleren, worden alle tickets terugbetaald. Ook: als je moet annuleren vanwege corona-gerelateerde gezondheidsproblemen, krijg je jouw geld terug.

Ticketsreserverenlijn.png

(Klik op "Tickets bestellen" om deze aan te kopen. Indien u problemen ondervindt om via deze weg te bestellen, aarzel niet om ons te mailen: suzanne.terhaar@willemsfonds.be)

Prijzen

Ticket Prijs
Standaard ticket € 10,00

Meer info nodig? Contacteer:
Suzanne ter Haar
suzanne.terhaar@willemsfonds.be
0497 58 54 96

Deel met anderen

Sluit Mijn Willemsfonds