Menu
Sluit zoekveld

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Wie zoekt die vindt.

Over Digitaal optreden Gorgona - nieuwjaarsactie

Digitaal optreden Gorgona - nieuwjaarsactie

Zet het nieuwe jaar goed in: ontvang een gratis apero-box bij je thuis en geniet van een digitaal optreden!

2021. Zelden hebben we met z'n allen zo uitgekeken naar een nieuw jaar als nu. We laten het coronajaar achter ons en kijken vol goede moed uit naar een voorspoedig 2021. En laten we dat jaar inzetten op een leuke, feestelijke manier.

Dit willen we doen met een fijne nieuwjaarsactie. Omdat we jullie, trouwe leden en geïnteresseerde Kortweglezers, graag willen bedanken voor jullie aanhoudende steun - en de positieve berichtjes - in 2020, zorgen we op zondag 31 januari voor een mooi concert dat je digitaal kan bijwonen. De band Gorgona zal dan het beste van zichzelf brengen. Meer informatie over deze band vind je onderaan deze pagina.

Maar er is meer. Om je van de nodige versnaperingen te voorzien tijdens dit concertje, zullen onze vrijwilligers apero-boxen rondbrengen naar iedereen die zich inschrijft en in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest woont. Deelnemers die hierbuiten wonen, kunnen de apero-box ophalen in Brussel-centrum.

Aangezien we ook de middenstand willen ondersteunen, zullen deze apero-boxen worden samengesteld door Brusselse traiteurs. De boxen zullen boordevol lekkernijen zitten, en we voorzien er nog een lekker drankje bij, namelijk het Wijze Willem-bier of non-alcoholisch alternatief.

Concreet: wat moet je doen om een gratis apero-box te krijgen en mee van dit concert - in typisch Brusselse omgeving - te kunnen genieten?

Je kan je inschrijven tot en met vrijdag 15 januari. Dit kan door een mailtje te sturen naar bestewensen@willemsfondsbrussel.be . Vermeld hierbij zeker

  • je naam & adres
  • of je zaterdag 30 of zondag 31 januari verkiest om je apero-box thuis aan te krijgen
  • om hoeveel personen het gaat

Ook telefonisch inschrijven kan, via telefoonnummer 02 549 65 37

Gorgona
Sinds een kleine tien jaar spelen Sacha Van Loo (accordeon, zang) en Jonathan Dupont (gitaar, zang) muziek uit Centraal- en Zuid-Europa. Ze zijn beiden bijzondere talenknobbels en hun derdegeneratieafkomst van respectievelijk Russisch-Oekraïne en Noorwegen helpt hen om zich te verdiepen in de authentieke volksmuziek van Rusland, de Balkan en Scandinavië. Later kwam er Griekse rembetiko bij. Sacha deed ervaring op met Sirin van Tcha Limberger en verschillende theaterproducties. Sinds kort werken ze samen met An Van Laethem (heel assortiment strijkinstrumenten, zang), een violiste gespecialiseerd in muziek van de middeleeuwen over barok tot hedendaags. Ze is te horen bij gerenommeerde ensembles als Huelgas, La Petite Bande, Les Muffatti en B’Rock. De nieuwe combinatie verrijkt hun klank en mogelijkheden, en samen gaan ze nu als zeemeermin en zeemeermannen (gorgones) op zoek naar nog meer traditioneel Balkanrepertoire.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Meer info nodig? Contacteer:
Suzanne ter Haar
suzanne.terhaar@willemsfonds.be
0497 58 54 96

Sluit Mijn Willemsfonds