Menu
Sluit zoekveld

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Wie zoekt die vindt.

Over Achter de schermen van MicroFlavours

Achter de schermen van MicroFlavours

MicroFlavours is een verticale indoorstadsboerderij. Mogelijk frons je bij het lezen van dit concept je wenkbrauwen, maar waar komt het juist op neer? De landbouw van de toekomst zal steeds zuiniger en efficiënter moeten werken. Door verschillende niveaus boven elkaar te plaatsen en gebruik te maken van leegstaande plekken in de stad, probeert MicroFlavours om - dichtbij de klant - heel veel te produceren op een klein oppervlak.

En wat men produceert, dat zijn microgroenten. Gezonde en lekkere jonge scheuten van welbekende groenten. Ze zijn rijker aan vitaminen en mineralen dan hun volwassen varianten, met een verrassend intense smaak en kleur. Om het hele jaar door kwaliteitsvolle producten te leveren, maakt MicroFlavours gebruik van energiezuinige ledlampen, zodat elke dag een zonnige dag is voor de groenten.

Benieuwd hoe er in onze stad wordt gezocht naar duurzame wijzen om lokale, verse groenten te kweken, die via korte keten vervolgens terug te vinden zijn in de Brusselse restaurants, hotels, bars en winkels? Kom dan zeker mee. We krijgen tijdens de rondleiding aan het bedrijf een vakkundige uitleg over het ganse concept en de concrete uitwerking.

Prijzen

Ticket Prijs
Deelnameprijs leden € 3,00
Deelnameprijs niet-leden € 5,00

Meer info nodig? Contacteer:
kanal@willemsfondsbrussel.be

Sluit Mijn Willemsfonds