Menu
Sluit zoekveld

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Wie zoekt die vindt.

Over BBQ als afsluiter van de vakantie

BBQ als afsluiter van de vakantie

Het provinciaal Verbond van het Willemsfonds Limburg nodigt u uit op een heerlijke barbecue in restaurant Park Ven (voormalig restaurant ’t Driessent). Reeds enkele jaren kon het jaarlijkse lentediner omwille van de coronamaatregelen niet plaatsvinden. Nu wordt gekozen voor een BBQ in de mooie en aangename tuin van Park Ven.

Chef Bart Claes stelt volgend menu voor:

Vanaf het moment dat de gasten toekomen, worden er verschillende smaakmakende dips op tafel  gepresenteerd. Vervolgens wordt de barbecue dé plaats waar het allemaal gebeurt. Het concept ‘Live cooking’ krijgt een extra dimensie als volgende gerechten op het open vuur bereid worden.

Op de BBQ: Scampispiesje in currymarinade, witte BBQ worst, gemarineerd spek, burger van Durocvarken,  Arosticini kip met gember en limoen, gemarineerde steak.

Deze gerechten worden vergezeld met sausen & een saladebar: tomatensalade met basilicum, krokante rauwkost met curry, tzaziki, pastasalade, aardappelsalade, quinoasalade met feta, groene bladsalade, cocktaildressing, pittige BBQ-saus, zuurdesembrood en hoeveboter.

Als dessert een Limburgs aardbeiensoepje met Vanilleijs en koffiebar met citroencake

Dit alles wordt u inclusief dranken zonder beperking gedurende 4 uur aangeboden.

Prijs: 60 euro.

De Inschrijvingen worden verwacht vóór uiterlijk 15 augustus 2022. Uw inschrijving is pas geldig van zodra wij de betaling ontvangen hebben op rekening BE02 3350 1549 0340 van het Willemsfonds Tongeren.

locatieconcert is het afsluitende concert in een reeks van drie waarin De Velinx het SONOS Ensemble met plezier aan u voorstelde.

Aanmelden

Je kan je nog aanmelden. Kom je ook?

Ja, ik wil mezelf aanmelden

Prijzen

Ticket Prijs
Deelnameprijs leden € 60,00
Deelnameprijs niet-leden € 60,00

Meer info nodig? Contacteer:
Lutgart Voets
tongeren@willemsfonds.be
0472 69 33 81

Deel met anderen

Sluit Mijn Willemsfonds