Menu
Sluit zoekveld

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Wie zoekt die vindt.

Over Literaire matinee: Claudia De Groot

Literaire matinee: Claudia De Groot

Boekvoorstelling 'Zonder zorgen ouder worden' 

Zonder zorgen ouder worden, dat willen we allemaal, maar toch blijkt dat niet evident te zijn. Van jongs af aan maken we ons over allerlei zaken zorgen en dit vaak omdat we niet voldoende op de hoogte zijn. Een goede kennis van en meer informatie over de belangrijke levensthem's kan hierbij helpen en ons de rust brengen die we allemaal verdienen.

Uniek aan dit boek is dat het de verschillende basisthema's bundelt en behandelt, zoals: familieconflicten vermijden en oplossen; de woonvorm als starter en op het verdere levenspad; levenslang leren; jouw keuzes voor je welbevinden, bij wilsonbekwaamheid, bij het levenseinde en erna; je financiële regie in eigen handen; een Plan tegen Eenzaamheid; de sterkte van de familieboom; begrip voor de verschillende generaties, voor de mantelzorger en de alleenstaande want de kans is groot dat we dit beide worden of al zijn, enz.

Het boek bevat bovendien heel wat weetjes en 190 tips voor jong en oud. Er is een ruime bibliografie met ook webbronnen. Vooraan in het boek is er een model van een ZOWW-plan.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Deelnameprijs leden € 5,00
Deelnameprijs niet-leden € 7,00

Meer info nodig? Contacteer:
Jan De Groof
jan.de.groof3@telenet.be

0486/22.77.02

Sluit Mijn Willemsfonds