Menu
Sluit zoekveld

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Wie zoekt die vindt.

Over Bloementapijt 2022 Grote Markt Brussel met de Waterbus

Bloementapijt 2022 Grote Markt Brussel met de Waterbus

Onze afdeling zal op maandag 15 augustus, volgende uitstap organiseren: Bezoek aan bloementapijt in Brussel gecombineerd met boottochtje met River Tours.

Ter gelegenheid van zijn 50e verjaardag verwijst het ontwerp van het Bloementapijt 2022 naar dat van de eerste editie in 1971.

Als eerbetoon aan Etienne Stautemas reconstrueert het Bloementapijt 2022 het eerste ontwerp van zijn hand. Alle elementen van dit eerste ontwerp komen terug, inclusief de aartsengel Sint-Michiel en de Belgische leeuw.

Ter info : De bloemenlegende begint eigenlijk in 1970 in Oudenaarde. Twee Brusselse schepenen brengen een bezoek aan de Vlaamse stad en maken er kennis met een schitterend tapijt, samengesteld met duizenden bloemen.

Meteen krijgt het idee vorm: Brussel moet eigen bloementapijt hebben!

Overzicht mogelijkheden :

  • Mogelijkheid ticket te reserveren om tapijt te bewonderen met  PANORAMISCH ZICHT VANOP HET BALKON VAN HET STADHUIS (7 euro p.p.)
  • Vertrek Vilvoorde naar Brussel met Waterbus om 10 uur (ja/neen) Dan verder te voet naar Grote Markt Brussel.

Afspraak om 11 uur voor de personen die niet met de boot meegaan aan terras van de Brasserie “La brouette” op Grote Markt 2, om 11 uur.

Graag seintje indien interesse via GSM 0475/857350 of e-mail Denise.Vergeylen@telenet.be te vermelden met ticket Stadhuis + met River Tours (3 euro enkel traject). Terugkeren kan met trein/bus of boot.

Prijzen

Ticket Prijs
Boottocht met River Tours (enkel traject) € 3,00
Panoramisch zicht vanop balkon stadhuis € 7,00

Meer info nodig? Contacteer:
Denise Vergeylen
neder-over-heembeek@willemsfonds.be
0476 85 73 50

Sluit Mijn Willemsfonds