Menu
Sluit zoekveld

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Wie zoekt die vindt.

Over Museum Soiree 2022

Museum Soiree 2022

Ticketsknop22MS

Op zaterdag 19 november verwelkomen we je tijdens een nieuwe editie van Museum Soiree, ditmaal in het Africamuseum in Tervuren! 

Samen met Kuumba (het Vlaams-Afrikaans huis) nodigden we bekende en minder bekende gidsen uit om tijdens deze nocturne op verschillende plaatsen in het museum te vertellen over de meest bijzondere objecten, ruimtes en verhalen. 
Bij aankomst krijg je een plannetje waarop elke gids staat aangegeven. Er is geen verplicht parcours, dus je kan tussen de vertellingen van de gidsen in ook rustig het museum zelf verkennen. 
 
Vanaf 18u00 ben je welkom aan het museum om alvast je jas/tas op te bergen. Van 18u15 tot 20u30 kun je in het museum op zoek gaan naar de gelegenheidsgidsen die ter beschikking staan om je meer te weten te laten komen over de interessantste stukken in het museum en hun context. Nadien bieden we drankjes aan in de mooie bistro Tembo, met zicht op het park.

Meer informatie over de gelegenheidsgidsen etc. zal op deze pagina blijven verschijnen in de komende periode.
 
Reserveer nu jouw gratis plaatsje voor deze unieke avond door te klikken op 'Tickets' en we zien je heel graag op 19 november in het Africamuseum.
 
Ticketsknop22MS
In samenwerking georganiseerd met: 
AfricamuseumLogoKuumba logo

Prijzen

Ticket Prijs
Gratis deelname (inschrijven verplicht) Gratis

Meer info nodig? Contacteer:
Suzanne ter Haar
suzanne.terhaar@willemsfonds.be
0497 58 54 96

Sluit Mijn Willemsfonds