Menu
Sluit zoekveld

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Wie zoekt die vindt.

Over De Brunch Azul: een Colombiaanse brunch met een persoonlijk gesprek met de Sint en kinderanimatie

De Brunch Azul: een Colombiaanse brunch met een persoonlijk gesprek met de Sint en kinderanimatie

Ons Willemsfonds Schaarbeek-Evere-Sint-Joost-ten-Node organiseert op zondag 27 november zijn befaamde Sinterklaasbrunch! De Sinterklaasbrunch is ondertussen een echte traditie in Schaarbeek. Dit jaar vieren we ook zijn 9de editie! Aangezien de Sint rondreist en deze keer helemaal uit Colombia komt, herdopen we onze ‘Blauwe Brunch’ tot de ‘Brunch Azul’! 

Van 10u30 tot 13u30 bieden wij u met plezier Colombiaanse specialiteiten aan: Empanadas, pastels de pollo, papa rerellena’s, lokaal gebrande koffie, mangosmoothies… Allemaal kwaliteitsproducten van lokale handelaars aan zo democratisch mogelijke prijzen.

Wenst u samen met ons, en andere Willemsfondsleden en sympathisanten te genieten van al dat lekkers en een gezellig samenzijn? Aarzel dan zeker niet met inschrijven via https://forms.gle/hNQpmxpHoDDAR4Jy9 of via email pjdecoster@willemsfondsbrussel.be en krijg 2€ korting per persoon!

O ja, geen Sinterklaasbrunch zonder Sinterklaas natuurlijk!

De Sint neemt de tijd om elke aanwezige te begroeten en met elk kind een persoonlijk gesprek aan te gaan. Uiteraard heeft de Sint voor ieder kind een verrassing en voorzien we ook voor de kleinsten onder ons kinderanimatie.

Vegetarische optie voor standaardmenu

Prijzen

Ticket Prijs
FullExperience-menu € 20,00
Kindermenu € 10,00
Standaardmenu € 15,00

Vegetarische optie voor standaardmenu

Inschrijven en meer informatie:
Pieter-Jan De Coster
pjdecoster@willemsfondsbrussel.be

https://forms.gle/hNQpmxpHoDDAR4Jy9

Sluit Mijn Willemsfonds