Menu
Sluit zoekveld

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Wie zoekt die vindt.

Over Bloemschikken in de Poincaré

Bloemschikken in de Poincaré

bloemschikken 1

Voor de vierde maal organiseert WFW+ een bloemschikavond, dit keer in het teken van het licht. Op 21 december is het namelijk de kortste dag en vanaf dan komt het licht met mondjesmaat terug. En dat verdiend natuurlijk een bloemetje.

En ook deze keer is het bloemschikken voor jong en oud, m/v/x onder leiding van Heart of Flower. Wil je een mooi tafelstukje op jouw wintertafel, dan is dit het uitgelezen moment om het eens zelf te maken. Qua originaliteit kan hier niets tegen op.

Naast jouw goed humeur hadden we ook graag dat je je eigen schort, schaar en mesje meebrengt. Indien je zelf een leuke schaal en lampjes hebt, mag je deze zeker meebrengen om het bloemstuk daarop te plaatsen. Al de rest is voorzien. Inschrijven, voor 10/12/2022, is wel verplicht, want er zijn slechts 15 deelnemers toegelaten zodat er voor iedereen genoeg ruimte is.

De kostprijs bedraagt nog steeds € 40,00 voor de leden van het Willemfonds en € 42.00 voor de niet-WF-leden. Hierin zit het bloemstuk en 2 consumpties Gelieve uw aanwezigheid via mail te bevestigen via waregemplus@willemsfonds.be of via de website of op 0494600851.

Graag ontvangen wij het correcte bedrag op rekeningnummer BE19 6528 3181 6512 van het Willemsfonds Waregem Plus. De betaling geldt als inschrijving.  

 

Over Heart of flower

Wat begon als een hobby, is geëindigd in mijn hoofdberoep. Dat ik nog altijd als hobby zie. Wij verzorgen alles van bloemen op bestelling: workshops, huwelijken, babyborrels, feestjes, bloembakken opvullen, grafwerk en ga zo maar door. Ook wij maken pampertaarten op bestelling. Alles wordt zorgvuldig met de klant besproken. Klantvriendelijkheid en prijs kwaliteit staan bovenaan onze lijst. - Marylène Meyhui -

foto's: Heart of flower

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
niet WF-lid € 42,00
WF-lid € 40,00

Inschrijven via website

Deelnameprijs: € 40,00 voor leden, € 42,00 voor niet-leden (incl. 2 consumpties)

Info bij Adela Czok - adelaczok@hotmail.com of op waregemplus@willemsfonds.be

Deel met anderen

Sluit Mijn Willemsfonds