Menu
Sluit zoekveld

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Wie zoekt die vindt.

Over Michael Van Peel - Welcome to the rebellion

Michael Van Peel - Welcome to the rebellion

Op 11 februari vieren we het nieuwe jaar traditioneel weer met een voorstelling in het geweldige Vaudevilletheater. Dit jaar met niemand minder dan Michael Van Peel.

Want Van Peel is terug! Na tien bejubelde eindejaarsconferences, een sabbatjaar en een planetaire pandemie, duikt hij dit keer dieper de tijdsgeest in. Geen eindejaars- maar een meerderjaarsconference vol tragikosmische grappen over de staat van de planeet, de nieuwe generaties en het toenemende verzet tegen… euh... van alles! Tegen wetenschappers, de elite, crocs, corona of blanke mannen… Iedereen is wel tegen iets maar niemand staat nog voor iets. Genoeg! Daar moet dringend tegen gerebelleerd worden.

Gelukkig kruipt comedy waar ze niet gaan kan, en huppelt ze waar ze niet kruipen moet. The Farce is strong. Use the Farce! Welkom bij het verzet. Welcome to the Rebellion!

Wil je deze voorstelling - die in de krant De Standaard een recensie van maar liefst 5 sterren kreeg - meemaken in het mooie kader van het Brusselse Vaudevilletheater? Koop dan snel je tickets via https://rebellion.willemsfondsbrussel.be/ of via de knop hieronder.

Ticketsreserverenlijn.png

(Klik op "Tickets bestellen" om deze aan te kopen. Indien u problemen ondervindt om via deze weg te bestellen, aarzel niet om ons te mailen: suzanne.terhaar@willemsfonds.be)

Dit evenement is mogelijk gemaakt met steun van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. 

Prijzen

Ticket Prijs
Standaard ticket € 20,00
Willemsfondsleden € 15,00

Meer info nodig? Contacteer:
Suzanne ter Haar
suzanne.terhaar@willemsfonds.be
0497 58 54 96

Sluit Mijn Willemsfonds