Menu
Sluit zoekveld

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Wie zoekt die vindt.

Over Tráfico Corporal

Tráfico Corporal

CON DOS

Soetkin Baptist en Floris De Rycker zijn de spil van het internationaal gerenommeerde ensemble Ratas del viejo Mundo. De ratten van de oude wereld hechten evenveel waarde aan de partituren van de meeste bekende componisten als aan traditionele muziek van de straat. Ratas del viejo Mundo concerteert voor uitverkochte zalen op de grote muziekfestivals van België, Nederland, Denemarken, Spanje, Tsjechië, Italië en de V.S.

Ook de opnames van de ratten krijgen wereldwijd bijval:

´Eén van de spannendste formaties van het moment.´ BR Klassik, Duitsland

´Spectaculair, grappig en dé sensatie van het moment in de oude muziekscene.´ De Standaard

´Een schitterende opname, bij de beste - ooit gehoord - in dit genre.´ Radio Klara

In het geheim sleutelen Soetkin en Floris ook aan eigen nummers die niets te maken hebben met muziek uit vervlogen eeuwen. Tráfico Corporal is een nieuwe weg voor het duo waarin catchy, moderne nummers hun plaats vinden. 

Deze middag hoort u hun favoriete nummers uit het Ratas del viejo Mundo-repertoire en - voor het eerst - eigen werk van Tráfico Corporal.

CON DOS is een erg gevarieerd programma dat put uit folk, middeleeuwse muziek, renaissancepolyfonie, vroeg-barokke air de cour, onbekende luittabulaturen en eigen repertoire. 

Soetkin Baptist: zang

Floris De Rycker: luiten & cister

Betaling bij voorkeur via overschrijving op de rekening van Willemsfonds Gent vzw: IBAN BE97 0018 7612 0749, met mededeling Trafico Corporal en aantal tickets. Inschrijven kan via deze website of met een mailtje naar katelijneverbeeck@gmail.com.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Deelnameprijs leden € 15,00
Deelnameprijs niet-leden € 17,00

Meer info nodig? Contacteer:
Katelijne Verbeeck

katelijneverbeeck@gmail.com

0499 51 33 14

Sluit Mijn Willemsfonds