Menu
Sluit zoekveld

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Wie zoekt die vindt.

Over Klassiek in de VELINX - aperitiefconcert met SONOS

Klassiek in de VELINX - aperitiefconcert met SONOS

Jong, gepassioneerd, en vooral veel goesting om te spelen. Neem samen met dit 11-koppig ensemble - met als drijfende spil Tongers piano-talent Emmy Wils - een duik in de klassieke wereld en laat u meevoeren door hun enthousiasme, diversiteit en flexibiliteit! 

SONOS Ensemble biedt een groot gamma aan kleur aan: 5 strijkers, 5 blazers en een piano. De initiële vraag was: wat dan doen daarmee? Het antwoord: ALLES, van een intiem trio tot een majestueuze symfonie, wat ook het oorspronkelijke idee was van Sonos: de creatie van een miniatuur-orkest.

Ze willen dan ook hun zeer verschillende gezichten tonen op dit concert. Komt dat zien en maak kennis met één van de meest enthousiaste en veelbelovende klassieke gezelschappen! Als hoekstenen voor dit concert zullen enerzijds het hoorntrio van Brahms, intiem en diep, anderzijds het concerto voor 11 instrumenten van Kapustin, groots en speels, klinken.

Later op dit seizoen presenteert De Velinx een tweede en zelfs een derde concert van dit piepjonge ensemble. Op zondag 10 maart 2019 gaan ze aan het werk rond de razend interessante figuur van Clara Schumann en op zaterdag 4 mei 2019 gaan ze samen met B-Classic op wandel tijdens een even uniek als verrassend ‘wandelconcert’.

Het SONOS Ensemble is tijdens seizoen 2018-2019 ‘in residentie’ in de VELINX. Je  kan dit piepjonge, veelbelovende ensemble steunen, 3 SONOS-concerten voor slechts 24,00 euro inclusief glaasje achteraf.

Inschrijven

Sorry, de inschrijvingsperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Deelnameprijs niet-leden € 14,00

Meer info nodig? Contacteer:
Lutgart Voets
tongeren@willemsfonds.be
0472 69 33 81

Sluit Mijn Willemsfonds