Menu
Sluit zoekveld

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Wie zoekt die vindt.

Over Peter Lindbergh - Untold Stories

Peter Lindbergh - Untold Stories

In het Vanderborghtgebouw loopt momenteel de expo "Untold Stories", waarbij werken van topfotograaf Peter Lindbergh worden tentoongesteld. Een unieke kans om zijn werk te aanschouwen en met het Willemsfonds gaan we er met een gids naartoe.

De tentoonstelling "Untold Stories", oorspronkelijk opgezet in samenwerking met het Kunstpalast in Düsseldorf, doet na Spanje en Italië nu ook Brussel aan. Deze prachtige retrospectieve bevat 150 werken: foto's die in internationaal gerenommeerde tijdschriften werden gepubliceerd, maar ook foto's die nog nooit eerder werden tentoongesteld. Ze zijn een uitdrukking van een artistieke visie die zich heeft gevormd gedurende vier decennia van werk, ontmoeting en creatie.

Tijdens dit bezoek verken je fotografie die leeft door de energie van het portret en ontdek je hoe Peter Lindbergh erin slaagt om modefotografie tot kunst te verheffen. Zo kon hij bijvoorbeeld de breekbare kracht van modellen op een heel straffe, maar menselijke manier vastleggen: voor zijn lens toonden grote namen zoals Naomi Campbell, Kate Moss, Cindy Crawford, Linda Evangelista en Helena Christensen een andere kant van hun vrouwelijkheid.

Wil je deelnemen aan het bezoek aan deze expo? Schrijf je dan snel in, de plaatsen zijn beperkt.

Prijzen

Ticket Prijs
Deelnameprijs leden € 8,00
Deelnameprijs niet-leden € 10,00

Inschrijven of meer info nodig? Contacteer:
hans@willemsfondsbrussel.be

Sluit Mijn Willemsfonds