Menu
Sluit zoekveld

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Wie zoekt die vindt.

Over Jan de Smet & the Bonnies

Jan de Smet & the Bonnies

Op 12 mei zal het prachtige Vaudevilletheater het decor vormen voor een bijzonder interessant muzikaal optreden van niemand minder dan Jan De Smet en The Bonnies. 

The Bonnies (of the Bonnie Blues) is een akoestisch trio dat weerklinkt zoals het interbellum in een café-chantant of een bluesjoint in de Louisiaanse bayou. De Andrew Sisters of de Mills Brothers, maar dan intiem, rauw en af en toe ondeugend.

The Bonnie Blues beschikken over een fantastisch en origineel repertoire dat iedereen aan het swingen, lachen en huilen kan brengen. Nele Paelinck, Juno Kerstens en Laura Vanden Heede zingen alle drie en begeleiden zichzelf op gitaar, guitalele, contrabas en viool. Ze brengen bekende en onbekende liedjes in de stijl van de jaren ’20 tot ’50 van slowfox tot calypso, van bolero tot barbershop ragtime.

In het Vaudevilletheater worden ze vergezeld door meesterartiest Jan De Smet die uiteraard geen introductie meer behoeft. 

In het ticket is 1 gratis drankje inbegrepen.

Wil je deze voorstelling meemaken in het mooie kader van het Brusselse Vaudevilletheater? Koop dan snel je tickets via https://vaudeville.willemsfondsbrussel.be/ of via de knop hieronder.

Ticketsreserverenlijn.png

(Klik op "Tickets bestellen" om deze aan te kopen. Indien u problemen ondervindt om via deze weg te bestellen, aarzel niet om ons te mailen: suzanne.terhaar@willemsfonds.be)

Dit evenement is mogelijk gemaakt met steun van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. 

Prijzen

Ticket Prijs
Standaard ticket € 15,00
Willemsfondsleden € 10,00

Meer info nodig? Contacteer:
Suzanne ter Haar
suzanne.terhaar@willemsfonds.be
0497 58 54 96

Sluit Mijn Willemsfonds