Menu
Sluit zoekveld

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Wie zoekt die vindt.

Over WF&Flagey: Laureatenconcert met inleiding Koningin Elisabeth-wedstrijd

WF&Flagey: Laureatenconcert met inleiding Koningin Elisabeth-wedstrijd

De Koningin Elisabethwedstrijd is een internationale muziekwedstrijd in Brussel, opgericht in 1937 door Koningin Elisabeth van België, en sinds 1951 ook genoemd naar haar.

De wedstrijd geldt als één van de meest veeleisende muziekwedstrijden ter wereld. Jonge musici strijden er om de felbegeerde titel als pianist, violist, cellist of zanger. In 2023 is het de beurt aan deze laatste categorie: zang. Van 21 mei tot 3 juni zullen zangers en zangeressen uit de vier windstreken zich met elkaar meten in Brussel.

In de week na het uitroepen van de winnaars, treden de 12 finalisten - stuk voor stuk toppers - op in Brussel. Met het Willemsfonds gaan we kijken naar het laureatenconcert op 7 juni in Flagey. Dit concert zal speciaal voor ons worden ingeleid door iemand van de organisatie van de Koningin Elisabethwedstrijd, die meer zal vertellen over het wedstrijd- en juryproces en de zangers en zangeressen die op die avond zullen optreden. Afhankelijk van de beschikbaarheid zal ook een kandidaat van de wedstrijd of een jurylid aansluiten bij deze inleiding. Omdat deze wedstrijd zo internationaal is, zal dit uitzonderlijk wel enkel in het Engels doorgaan. Na de inleiding kunnen we vervolgens genieten van het concert, met prachtige zangprestaties van verschillende finalisten van de wedstrijd.

Als Willemsfondslid kan u dit concert met introductie bovendien bijwonen aan een uitzonderlijke prijs. We leggen een beetje bij, zodat we u een ticket kunnen aanbieden aan de ronde prijs van 10 euro. Aarzel dus niet om mee te komen en te genieten van een avond met muziek en zang van internationale topkwaliteit.

In samenwerking met Flagey.

Prijzen

Ticket Prijs
Deelnameprijs leden € 10,00
Deelnameprijs niet-leden € 18,00

Meer info nodig of inschrijven?

Reserveren voor 10 mei

Contacteer:
hans@willemsfondsbrussel.be

Sluit Mijn Willemsfonds