Menu
Sluit zoekveld

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Wie zoekt die vindt.

Over Geleid bezoek aan de expo Romy Schneider

Geleid bezoek aan de expo Romy Schneider

Op zondag 4 juni brengen Willemsfonds Woluwe en Ganshoren een geleid bezoek aan de expo gewijd aan de Duitse actrice Romy Schneider in het iconische Cinema Palace.

Schneider heeft een van de rijkste en meest indrukwekkende filmografieën in de cinemageschiedenis. Veertig jaar na haar overlijden is ze nog steeds even geliefd en populair. De Europese actrice begon haar carrière op 15-jarige leeftijd in Duitsland en trok vervolgens naar Frankrijk. Daar werd ze een ster dankzij een reeks films die de geschiedenis van het medium voor eeuwig hebben getekend.

De tentoonstelling laat zien hoe de loopbaan van Romy Schneider een eigentijdse filmgeschiedenis schreef, door haar samenwerkingen met de grootste internationale cineasten. Haar zoektocht naar het sublieme droeg ongetwijfeld bij tot haar genie en haar elegantie. De expo geeft Schneider het woord en probeert haar weer tot leven te brengen, via haar acteerprestaties (uiteraard) maar ook via haar teksten, interviews, jurken, accessoires, brieven en notitieboekjes.

Prijzen

Ticket Prijs
Deelnameprijs leden € 2,00
Deelnameprijs niet-leden € 3,00

Meer info nodig of inschrijven?

Inschrijven voor 31 mei - plaatsen zijn beperkt!

Contacteer:
Mimi Crahaij
mimi@willemsfondsbrussel.be

Sluit Mijn Willemsfonds