Menu
Sluit zoekveld

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Wie zoekt die vindt.

Over Academische opening Campus Willems met onderwijsexpert Dirk Van Damme

Academische opening Campus Willems met onderwijsexpert Dirk Van Damme

Niemand minder dan Dirk Van Damme opent Campus Willems 2023-2024. Van Damme staat bekend om zijn diepgaande kennis en innovatieve benadering van onderwijsvernieuwing. Als OESO-onderwijsspecialist heeft hij wereldwijd invloed gehad op het vormgeven van onderwijsbeleid en het bevorderen van excellentie in het onderwijs. Met zijn ongeëvenaarde expertise zal hij ons meenemen op een reis door de uitdagingen en mogelijkheden van het hedendaags onderwijslandschap.

Voormalig Belgisch politica voor Open Vld Ann Brusseel leidt de lezing in.

Praktische info

  • Wanneer: zaterdag 9 september 2023
  • Ontvangst: 10u met koffie en thee
  • Opening academische zitting: 10u30
  • Waar: Hendrik Serruyslaan 18A, 8400 Oostende
  • Bereikbaarheid: CC De Post ligt tegenover het Leopoldpark en is makkelijk bereikbaar met de fiets, het openbaar vervoer of de auto.

De opening is in samenwerking met WF Oostende en gratis toegankelijk voor leden en sympathisanten. Inschrijven kan hier op de website of via vrijwilligers@willemsfonds.be of via telefonisch via 09 224 10 75 en dit ten laatste op 1 september. De receptie wordt aangeboden door het Willemsfonds.

De broodjeslunch kost €15 en vangt aan om 12u00. Inschrijving is pas definitief na het overmaken van het verschuldigde bedrag van €15 op rekeningnummer BE39 0010 2817 2819 van Willemsfonds vzw met vermelding broodjeslunch.

Geleid bezoek aan Mu.ZEE 

Na een verkwikkende lunch gaan we op geleid bezoek door Mu.ZEE. Het Oostends museum voor moderne en hedendaagse kunst brengt een eerbetoon aan Anna Boch (1848-1936), kunstschilderes en mecenas. Dit 175 jaar na haar geboorte.

De expo richt zich op Anna Boch als kunstenares en als vrouw aan het einde van de 19e eeuw in België. Ze stond bekend als zeer vooruitstrevend: ze bezat een auto, reisde veel en vaak alleen – niet evident als vrouw in die tijd. Met andere woorden kon Boch een Willemsfondser zijn!

Praktische info

  • Ontvangst: 14u00
  • Waar: Romestraat 11, 8400 Oostende
  • Toegankelijkheid: Mu.ZEE is toegankelijk, ook voor minder mobiele bezoekers en personen met een auditieve of visuele beperking. Minder mobiele bezoekers, personen met een auditieve en/of visuele beperking nemen dit best op bij hun inschrijving.
  • Deelnameprijs: €17
  • Museumpas: Deelnemers met een museumpas betalen enkel €4 voor de gids.

Inschrijving is pas definitief na het overmaken van het verschuldigde bedrag van €17 op rekeningnummer BE39 0010 2817 2819 van Willemsfonds vzw met vermelding museumbezoek.

Maak het verschil in jouw afdeling

Campus Willems gelooft in de kracht van de individuele stem en de collectieve wijsheid. Interesse om Campus Willems naar jouw afdelingsregio te brengen? Stuur vrijblijvend een mail naar pascale.braeckman@willemsfonds.be en dan bekijken we samen de mogelijkheden voor het voorjaar van 2024.

© foto Dirk Van Damme: Jonas Lampens

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Deelnameprijs broodjeslunch € 15,00
Deelnameprijs expo Anna Boch € 17,00
Deelnameprijs opening academiejaar Gratis
Museumpas + gids € 4,00

Meer info?
Stuur een mail naar info@willemsfonds.be of bel 09-224 10 75

Sluit Mijn Willemsfonds