Menu
Sluit zoekveld

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Wie zoekt die vindt.

Over Raymond van het Groenewoud "Solo" in het Vaudevilletheater

Raymond van het Groenewoud "Solo" in het Vaudevilletheater

Speciaal voor ons 150-jarig bestaan, nodigen we op zaterdag 9 december Raymond van het Groenewoud uit voor een fijn concert in het Vaudevilletheater. Kom je mee genieten van dit optreden?

Onlangs openbaarde de meester tijdens een radio-interview met Ruth Joos dat als zijn liedjes als “helend, genezend of prettig ervaren worden”, hij zijn opdracht als geslaagd beschouwt. Veel van die liedjes, zo een 700 ondertussen, zijn uitgegroeid tot ware evergreens en maken sinds lang deel uit van het Nederlandstalige culturele erfgoed. Ze brengen ons warmte, hoop, vreugde, opwinding of zijn heilzaam als een pleister op de wonde of tristesse. Hits, ware klassiekers en ook minder gekende pareltjes die zeker live op een podium telkens weer onsterfelijk overtuigen en overeind blijven dankzij hun muzikale en tekstuele verscheidenheid, al naargelang de constellatie, muzikaal verpakt in vaak diverse gedaantes, in de taal van zijn moeder verhalend over de pijn en vreugde van het zijn.

Na 5 decennia brandt het heilige vuur nog steeds op volle kracht, en blijft het podium zijn natuurlijke habitat en biotoop!

Op 73-jarige leeftijd heeft hij het nog steeds in het hoofd, de vingers en in de benen zitten en komt er vooralsnog geen sleet op de onverwoestbare Raymond om wederom een bloemlezing uit zijn rijkgeschakeerde oeuvre naar de mensen toe te brengen. Gewapend met piano en gitaar zal hij voor een onvergetelijke avond zorgen in het schitterende Vaudeville Theater!

Wil je deze voorstelling meemaken? Koop dan snel je tickets via https://raymond.willemsfondsbrussel.be/ of via de knop hieronder.

Ticketsreserverenlijn.png

(Klik op "Tickets bestellen" om deze aan te kopen. Indien u problemen ondervindt om via deze weg te bestellen, aarzel niet om ons te mailen: suzanne.terhaar@willemsfonds.be)

Dit evenement is mogelijk gemaakt met steun de Instelling Morele Dienstverlening Brussel

Prijzen

Ticket Prijs
Standaard ticket € 20,00
Willemsfondsleden € 15,00

Meer info nodig? Contacteer:
Suzanne ter Haar
suzanne.terhaar@willemsfonds.be
0497 58 54 96

Sluit Mijn Willemsfonds