Menu
Sluit zoekveld

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Wie zoekt die vindt.

Over Brussels Planetarium Poetry Fest 2023

Brussels Planetarium Poetry Fest 2023

Voor de jubileumeditie van ons poëziefestival op 15 en 16 december 2023 mag je alvast heel wat bijzonders verwachten, met als thema “The World Is Your Oyster”. De wereld als weekdier, als plaats waar parels worden geboren, maar ook schoonheid, zoals Venus. Daarnaast is de oester ook een barometer van de leefbaarheid van oceanen en zeeën. Als iconografich symbool is de oester een symbool van plezier, van zonden en de gevolgen daarvan – voedsel en seks; gulzigheid en lust; kortstondige passie en het vergankelijke leven, maar ook van voorzien en onvoorzien menselijk ingrijpen…

Het planetarium vormt uw veilige oester, weg van de realiteit, een zachte, aangename plek vol leven: een intieme kamer waar het publiek poëzie kan beleven in al haar aspecten. Wil je weten hoe de dichters omgaan met dit thema in hun taal en hoe hun voordrachten in projecties worden gematerialiseerd? Kom dan zeker kijken! Ons vernieuwde curatorenteam heeft alvast een aantal binnen- en buitenlandse topartiesten geselecteerd, aangevuld met winnaars van onze Open Call. We stellen ze graag aan je voor op de website: https://www.poetryfest.brussels/nl/editie-2023/.

Voor hun performances zijn ook gloednieuwe projecties gemaakt. Door een samenwerking met de AP Hogeschool en Maxlab werken ook heel wat creatieve studenten daar dit jaar, uiteraard in samenspraak met de artiesten, aan mee. Zo kunnen we je een unieke totaalervaring verzekeren tijdens deze editie, met topoptredens en ondergedompeld in prachtige visuele creaties.

Kaartjes bestel je gemakkelijk door te surfen naar:  https://www.poetryfest.brussels/nl/kaartjes/

1216 - BPPF

Prijzen

Ticket Prijs
Deelnameprijs leden € 5,00
Deelnameprijs niet-leden € 10,00

Meer info nodig? Contacteer:
Suzanne ter Haar
suzanne.terhaar@willemsfonds.be
0497 58 54 96

Sluit Mijn Willemsfonds