Menu
Sluit zoekveld

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Wie zoekt die vindt.

Over Johannes Passion (1724) – Johann Sebastian Bach (1685 – 1750) Koor en orkest van de Bach Academie o.l.v. Luc Ponet

Johannes Passion (1724) – Johann Sebastian Bach (1685 – 1750) Koor en orkest van de Bach Academie o.l.v. Luc Ponet

De prachtige Johannespassie (1724) van Johann Sebastian Bach (1685-1750) wordt tot leven gebracht, verrijkt met de unieke klanken van getalenteerde Filipijnse solisten en onder de artistieke leiding van de wereldvermaarde Beverly Shangkuan Cheng. Deze buitengewone uitvoering neemt je mee op een meeslepende, dramatische vertelling van het lijdensverhaal van Christus. Deze passie is muzikaal fel, direct en ongepolijst en misschien zelfs theatraal, hoewel het werk ook ingetogen en sobere passages heeft.

Laat je onderdompelen in de diepgaande emoties van Bach's meesterwerk, gebracht door de Filipijnse gasten van de Bach Academie die hun eigen culturele flair toevoegen aan deze tijdloze compositie. De fusie van klassieke Europese meesterwerken met de rijke muzikale tradities van de Filipijnen wordt een onvergetelijke ervaring. De Johannespassie, met zijn diepgaande theologische lading en emotionele reikwijdte, wordt door het koor en orkest van de Bach Academie Alden Biesen en zijn getalenteerde solisten tot leven gebracht. Het zal een uitvoering zijn van meesterschap, universele kracht van muziek en een viering van diversiteit. 

Stefanie Quintin, sopraan – Kyle Tingzon, altus – Ervin Lumauag, tenor – Lawrence Jatayna, bas – Kris Belligh, bariton - Jan Van Elsacker, tenor, evangelist

Tickets:normaal tarief € 35 – leden van het Willemsfonds betalen € 32 Uw inschrijving is pas geldig van zodra wij de betaling ontvangen hebben op rekening BE32 0019 4259 0102 van het Willemsfonds Tongeren.

 

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Meer info nodig? Contacteer:
Lutgart Voets
tongeren@willemsfonds.be
0472 69 33 81

Sluit Mijn Willemsfonds