Menu
Sluit zoekveld

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Wie zoekt die vindt.

Over Trio!

Trio!

Janne Blommaert, Pauline Verminnen en Naomi ‘Reena Riot‘ Sijmons onder begeleiding van Patrick Riguelle

Natuurlijk waren de solocarrières van Dolly Parton, Linda Ronstadt en Emmylou Harris al lang uitermate succesvol. En toch, toen de drie countrykoninginnen in 1987 de handen in elkaar sloegen en met het album ‘Trio’ op de proppen kwamen, was de respons van het publiek enorm enthousiast. De eerste single die werd uitgebracht, ‘To know him is to love him’, werd meteen een nummer-één-monrsterhit. De volledige plaat zou in de loop der tijden niet minder dan vier miljoen keer over de toonbank gaan.

Hoe terecht al deze geestdrift was, onderrvindt u zelf aan den lijve dankzij Janne Blommaert, Pauline Verrminnen en Naomi ‘Reena Riot’ Sijmons. De twee laatstgenoemden zijn exact even oud als het album in kwestie, terwijl de eerste pas zevenentwintig is, maar wat doet leeftijd ertoe? Deze Vlaamse gratiën, sisters in harrmony met verduiveld prachtige engelen-stemmen, dragen het eeuwige vuur in hun hart en weten al zingend elkeen de keel dicht te schroeven.

Deze drie straffe, gezellige en bijzonder grappige madammen worden die avond dan nog eens bijgestaan door muzikale klasbak Patrick Riguelle. Met andere woorden, een niet te missen avond!

Aanmelden

Je kunt je nog aanmelden. Kom je ook?

Ja, ik wil mezelf aanmelden

Prijzen

Ticket Prijs
Deelnameprijs leden € 15,00
Deelnameprijs niet-leden € 17,00

Meer info nodig? Contacteer:
Katelijne Verbeeck

katelijneverbeeck@gmail.com

0499/51.33.14

Sluit Mijn Willemsfonds