Menu
Sluit zoekveld

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Wie zoekt die vindt.

Over 150 jaar Willemsfonds Brussel: stadhuis viering en aankleding Manneken Pis

150 jaar Willemsfonds Brussel: stadhuis viering en aankleding Manneken Pis

150 jaar Willemsfonds in Brussel. We kunnen dit feestjaar natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan zonder één van dè iconen van onze stad erbij te betrekken. En dus hebben we van de stad Brussel de eer gekregen om een Willemsfondskostuumpje te mogen schenken aan Manneken Pis! Op zaterdag 29 juni zal het ketje dit kostuum dragen!

Om 12u onthullen we samen met de Orde van Manneken Pis officieel het kostuumpje en hij zal dit blijven dragen tot 18u. Nadien zal het toegevoegd worden aan zijn officiële garderobe in het Broodhuis. Wil je het kostuumpje dus graag in de dagelijkse habitat van Manneken Pis zien? Kom dan tussen 12-18u op zaterdag 29 juni een kijkje nemen en deel zeker je foto's met ons via sociale media of e-mail! 

En er is meer, want die dag biedt de stad Brussel ons bij de officiële viering een drankje aan in het Brusselse Stadhuis. Graag nodigen we iedereen die lid is van de Brusselse Willemsfondsafdelingen uit voor deze gelegenheid. Samen klinken we het glas op 150 jaar Willemsfonds Brussel! Dit onderdeel is helaas volzet en inschrijven is niet meer mogelijk. Wil je graag op de wachtlijst gezet worden? Stuur dan een mailtje naar suzanne.terhaar@willemsfonds.be

Na het officiële gedeelte, gaan we dus samen naar Manneken Pis, die ons kostuumpje zal aandoen. Dit onderdeel is uiteraard vrij toegankelijk voor iedereen die wil. 

Deze viering wordt mede mogelijk gemaakt met de steun van deMens.nu, huisvandeMens en de Centraal Vrijzinnige Raad.

Prijzen

Meer info nodig? Contacteer:
Suzanne ter Haar
suzanne.terhaar@willemsfonds.be 

Sluit Mijn Willemsfonds