Menu
Sluit zoekveld

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Wie zoekt die vindt.

Over Freedom&Fantasy poëzieworkshop i.s.m. Speakeasy

Freedom&Fantasy poëzieworkshop i.s.m. Speakeasy

Ontdek de vrijheid van je eigen fantasie tijdens onze exclusieve 'Freedom & Fantasy' poëzieworkshop! Als voorbereiding op de Promenade Poetik op 22 september*, nodigen Willemsfonds en Speakeasy je uit om deel te nemen aan een inspirerende schrijfworkshop.

Deze sessie is perfect voor beginnende dichters als dichters die al iets langer schrijven. Door middel van enkele motiverende opdrachten word je uitgedaagd om een kort Spoken Word gedicht te schrijven, dat je vervolgens op 22 september in het Bronnenpark kunt voordragen. Iedereen is welkom om deel te nemen, van nieuwelingen tot meer ervaren dichters. De workshop omvat ook een moment van peer feedback. Dit alles volledig gratis, inclusief een heerlijke maaltijd in Op-Weule. Mis deze kans niet om je creativiteit te laten bloeien en jezelf uit te drukken in poëzie!

*Promenade Poetik zal doorgaan op zondag 22 september in het Bronnenpark. Laat de gedichten en verhalen je leiden langs de bomen, het water en het groen! Je vindt er meer info over in onze volgende Kortweg.

Prijzen

Ticket Prijs
Gratis deelname (incl maaltijd) Gratis

Meer info nodig of inschrijven? Contacteer:
Suzanne ter Haar
suzanne.terhaar@willemsfonds.be 

Sluit Mijn Willemsfonds