Menu
Sluit zoekveld

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Wie zoekt die vindt.

Aanbod

In samenwerking met The Tiny Office, werkplaats voor transformatie, ontwikkelden we de online training “Van doemdenker naar doendenker”. Wat houdt deze cursus precies in?

  • Samen met een zeven andere cursisten werk je gedurende zes online samenkomsten rond burgerschap.
  • Onder begeleiding van coach Hade Wouters onderzoek je samen wat het voor jou betekent 'burger' te zijn en hoe je hier bewust invulling aan (wil) geven.
  • Elke week bereid je individueel een schrijf-, creatieve of reflectieve opdracht voor die daarna in groep besproken wordt.
  • De individuele opdrachten worden aangeboden via de online leeromgeving CourseFlow. Ze worden gestoffeerd met podcasts en videomateriaal. De online ontmoetingen verlopen via Zoom.

“De sessies zitten vol inspirerende inzichten. Ik kijk elke week uit naar ons digitaal ontmoetingsmoment!”

Dit traject is een heel boeiende zoektocht naar je eigen burgerschapskwaliteiten, privileges, verantwoordelijkheden en de gevoelens die daarbij komen kijken.

Wil je ook groeien in je rol als actief burger?

Wil je in coronatijden op een veilige manier nieuwe mensen leren kennen en online met hen in gesprek gaan over wat het is om doendenker te zijn? Laat hieronder je gegevens en emailadres achter en we brengen je als eerste op de hoogte wanneer de inschrijvingen voor de nieuwe lessenreeks van start gaan.

Sluit Mijn Willemsfonds