Menu
Sluit zoekveld

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Wie zoekt die vindt.

Opening Academiejaar 2023-2024

Beleef Campus Willems: jouw bron van inspiratie en kennis voor positieve verandering!

Bent u op zoek naar een verrijkende ervaring die uw inzicht in maatschappelijke thema's met betrekking tot onderwijs en cultuur verbreedt? Zoek niet verder! Campus Willems, het vormingscentrum van het Willemsfonds, verwelkomt u graag tijdens ons programma van september 2023 tot juni 2024.

Als Vlaanderens eerste cultuurfonds nemen we onze rol in de samenleving serieus en willen we de dialoog aanwakkeren over de uitdagingen waar we vandaag de dag voor staan. Daarom hebben we een reeks boeiende lezingen gepland die verspreid over heel Vlaanderen plaatsvinden. Deze evenementen zijn speciaal ontworpen om uw denken te prikkelen en u nieuwe perspectieven te bieden.

Of u nu een gepassioneerde cultuurliefhebber bent of werkzaam bent in het onderwijs, Campus Willems biedt iets voor iedereen. Onze lezingen zijn komend seizoen gericht op uiteenlopende maatschappelijke thema's, zoals onderwijsvernieuwing, diversiteit, technologie en de rol van sociocultureel volwassenwerk in onze huidige samenleving. Met gerenommeerde sprekers, experts op hun vakgebied, bieden we diepgaande inzichten en praktische tools die u direct kunt toepassen in uw eigen leven en werk.

Daarnaast biedt onze rondreizende campus ook volop ruimte voor netwerken en het uitwisselen van ervaringen met gelijkgestemde individuen, wat waardevolle verbindingen kan opleveren.  Exemplarisch voor de morele dienstverlening zoeken we uit hoe het sociaal cultureel werk voor volwassenen zich nuttig kan inschakelen in de hele onderwijsproblematiek die zich heden ten dage aanmeldt. Hiervoor gaan we op zoek naar verschillende thema’s die ons op pad kunnen helpen samen met deskundige sprekers en een divers publiek. 

Er zijn op dit moment geen bijeenkomsten gepubliceerd. Probeer het op een later moment nog een keer.

Sluit Mijn Willemsfonds