Menu
Sluit zoekveld

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Wie zoekt die vindt.

Over 2xkunst Kuurne

2xkunst Kuurne

Stefaan is geboren in Kuurne. Jaren geleden werd de prestatiemaatschappij hem te veel en ging hij een beetje aan de zijlijn staan. Het is dan dat hij het schilderen ontdekt. ‘Action painting’ wordt zijn ding. “Het doek ligt op de grond, je werkt er bovenop en wordt als het ware opgezogen in het schilderij”, aldus Stefaan. Kunst is voor hem een bevrijding, een loslaten van de werkelijkheid. Het is de creatie van iets nieuws, iets unieks in een geest van totale ongebonden creativiteit.

Ook Nathalie is geboren en getogen in Kuurne. Al van kindsbeen af knutselt en tekent ze graag. In haar opleiding tot kleuteronderwijzeres komt deze liefde goed van pas. Ondertussen geeft ze al 34 jaar haar creatieve passie door aan haar kleuters. Tekenen en schilderen is voor haar een uitlaatklep. Het is haar favoriete ontspanning. Vooral dieren en kinderen inspireren haar.

De vernissage gaat door op vrijdag 15 november om 19u30. Iedereen is welkom! Daarna kan je de tentoonstelling nog tot en met 24 november elke dag bewonderen tijdens de openingsuren van de bibliotheek.

Info
Graag je aanwezigheid op de vernissage voor 10 november bevestigen bij Christine Vandekerkhove via christine.vandekerkhove@skynet.be of op 0472 78 14 27.

Inschrijven

Sorry, de inschrijvingsperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Deelnameprijs leden Gratis
Deelnameprijs niet-leden Gratis

Meer info nodig? Contacteer:
Sonja De Craemer
kunstwijs@willemsfonds.be
059-80 21 41

Deel met anderen

Sluit Mijn Willemsfonds