Menu
Sluit zoekveld

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Wie zoekt die vindt.

Over Gran noche de Salsa Colombiana con Alexis Ayala y su Xclusiva

Gran noche de Salsa Colombiana con Alexis Ayala y su Xclusiva

Midden putje winter goeie hete Colombiaanse Salsa! Alexis Ayala y su Orquesta la Xclusiva waren al eens te gast op Hoorndol. Het is een goed geoliede muziekmachine die u de beste Salsa nummers brengen. En voor de historici: het optreden is in de zaal waar we ooit met Hoorndol begonnen in 2005.

Dit is echt voor alle jongeren van 17 tot 97! U hoort klassieke nummers van o.m. Joe Arroyo tot recenter werk. Dansbaar voor de meest stramme tot echte Salsa-kampioenen. 

De Salsa Big Band, La Xclusiva, is ontstaan uit het brein van Alexis Ayala, Salsero in hart en nieren, geboren en getogen in Cali Colombia.
Hij richtte de groep op samen met een aantal zielsverwante Colombianen in het artistiek milieu van de Latijns-Amerikaanse Cultuur. De groep ontstond in 1999 in samenwerking met Cubaans Trompettist Junior Iglesias en Marco Tulio Riascos die op dat moment een grote rol speelden in het bepalen van het karakter van de groep.
Door de jaren heen werd het profiel van de groep verder vorm gegeven in de typische stijl van de Cali-Salsa met als meest spraakmakende voorbeeld “Gruppo Niche” bekend van wereldhits zoals “Cali, Pachanguero”.
Het ene na het andere concert volgde en alle zalen werden platgespeeld in België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland.

Video van Alexis Ayala op Hoorndol 2013

Inschrijven

Sorry, de inschrijvingsperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Deelnameprijs leden € 10,00
Deelnameprijs niet-leden € 10,00

Hendrik Demol
hendrik@demol.com
0477 30 53 59

Deel met anderen

Sluit Mijn Willemsfonds