Menu
Sluit zoekveld

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Wie zoekt die vindt.

Wil jij een bruggenbouwer worden voor onze nieuwe vrijwilligers?

Doe je al meerdere jaren vrijwilligerswerk bij het Willemsfonds? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen onze vereniging? Vind je het fijn om je kennis en ervaring door te geven aan anderen?

Dan ben jij de geknipte persoon om een bruggenbouwer te worden van onze nieuwe vrijwilligers!

Profiel

Een bruggenbouwer is een vrijwilliger die al enkele jaren meedraait in het Willemsfonds en ervaring heeft met het organiseren van activiteiten samen met andere vrijwilligers. Je wil deze kennis graag delen met nieuwe Willemsfondsvrijwilligers uit je buurt.

Opdracht

Je coacht en ondersteunt nieuwe vrijwilligers en vrijwilligersgroepen in hun activiteiten. Je bent hun mentor en neemt hen mee in de wereld van het Willemsfonds. Je werkt hierbij nauw samen met de vrijwilligerscoaches Pascale en Katelijne die je met raad en daad bijstaan. Je bent een brugfiguur tussen Willemsfonds nationaal en de nieuwe vrijwilligers(groep). Kortom, als peter of meter speel je een belangrijke rol in de groei van het Willemsfonds.

Dus een kans om …

  • een nieuwe rol op te nemen binnen het Willemsfonds, nieuwe mensen te ontmoeten en het Willemsfonds op een andere manier te leren kennen. EN een nauwe samenwerking met Willemsfonds vzw, hoofdzakelijk met de vrijwilligerscoaches die je met raad en daad zullen bijstaan;
  • coachende en inspirerende vaardigheden bij jezelf te ontwikkelen of (her)ontdekken;
  • enthousiaste nieuwe vrijwilligers op weg te helpen en zo mee bouwen aan het Willemsfonds;
  • boeiende ontmoetingsmomenten met andere bruggenbouwers te beleven.
  • regelmatig deel te nemen aan vormingen en praatcafés waar er ervaringen gedeeld kunnen worden;

Je ontvangt een reële kostenvergoeding. De onkosten die je maakt om de opdracht uit te voeren, worden terugbetaald door het Willemsfonds.

Stel je kandidaat!
Heb je na het lezen van deze vrijwilligersvacature goesting gekregen om nieuwe Willemsfondsvrijwilligers te coachen? Kriebelt het om mee te werken aan de verdere groei van het Willemsfonds? Stuur dan een e-mail naar onze vrijwilligerscoach Pascale  (vrijwilligers@willemsfonds.be).

Sluit Mijn Willemsfonds