Menu
Sluit zoekveld

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Wie zoekt die vindt.

Over WF-Wilrijk

Begin 2013 werd na een lange pauze opnieuw de afdeling Wilrijk van het Willemsfonds opgericht.

Het Willemsfonds is de oudste Vlaamse sociaal-culturele vereniging. Vanuit zijn liberaal-vrijzinnige visie op de wereld stimuleert het Willemsfonds de persoonlijke groei van elk individu en werkt het mee aan de verdere uitbouw van een democratische, interculturele samenleving op lokaal, provinciaal en regionaal niveau.

Het Willemsfonds organiseert activiteiten en ontwikkelt initiatieven om zoveel mogelijk mensen in Vlaanderen actief te betrekken bij cultuur in de ruimste zin van het woord.

Het Willemsfonds-Wilrijk had in 2021 een rijkgevulde agenda. En ook 2022 belooft goedgevuld te worden.

Hoe lid worden

Lidmaatschap van onze vereniging kost € 15 voor een hoofdlid en € 3 voor een gezinslid (partner, inwonende kinderen). U wordt lid door het juiste bedrag over te schrijven op rekeningnummer BE39 0010 2817 2819 van Willemsfonds vzw, Vrijdagmarkt 24-25, 9000 Gent met vermelding: nieuw lid WF-Wilrijk.

In ruil krijgt u een heleboel interessants.

U krijgt korting op de activiteiten van Willemsfonds-Wilrijk en sommige van onze activiteiten zijn zelfs voorbehouden aan Willemsfonds-leden.

Daarnaast kunt u als Willemsfonds-lid ook deelnemen aan de activiteiten van de andere afdelingen van het Willemsfonds. U moet maar eens kijken op Activiteiten, elke week is er wel iets interessants.

Leden krijgen ook vier keer per jaar het tijdschrift Rechtuit.

Bovendien krijg je op vertoon van je lidkaart korting in tal van musea en festivals. Kijk maar eens op Ledenvoordeel  waar je overal korting krijgt. 

Voor meer informatie over WF-Wilrijk kunt u steeds contact opnemen via wilrijk@willemsfonds.be

Sluit Mijn Willemsfonds