Menu
Sluit zoekveld

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Wie zoekt die vindt.

CampingWillems_Website_1776x532.png

Camping Willems

Met Camping Willems viert het Willemsfonds zijn 170ste verjaardag. Camping Willems creëert een online en offline ontmoetingsplek voor boeiende verhalen.

Weg van woorden

Willemsfonds viert feest met Camping Willems 

Het Willemsfonds viert in 2021 zijn 170ste verjaardag. Daarom lanceren we Camping Willems. We zetten onze (tijdelijke) camping op in verschillende steden en gemeentes. Hier beleven mensen cultuur tijdens leuke activiteiten. De honger stillen we met heerlijke lettersoep. Met Camping Willems tonen we aan iedereen in Vlaanderen en Brussel dat het Willemsfonds weg is van woorden. Zo maakt een breed publiek kennis met het Willemsfonds. 

Wat is Camping Willems? 

Camping Willems is een feestproject van het Willemsfonds. Onze 170ste verjaardag laten we niet zomaar passeren. Maar we willen vooral het Willemsfonds op een laagdrempelige manier naar de mensen brengen. Zo tonen we dat we houden van taal, cultuur en gezellige ontmoetingen. Het Willemsfonds is niet alleen weg van woorden, maar ook van mensen. We zijn benieuwd naar jou! 

Willemsfonds viert feest! 

Willemsfondsers houden van feestjes. In ons 170 jaar bestaan hebben we er heel wat georganiseerd. We hebben in samenwerking met Liberas (Liberaal Archief) enkele beelden geselecteerd van vieringen uit de laatste honderd jaar van ons 170 jaar bestaan.Veel kijkplezier! 

Camping Willems bij jou in de buurt? 

Het plan is om Camping Willems vanaf de zomer van 2021 rond te laten trekken door Vlaanderen en Brussel. Zo genieten onze lokale Willemsfondsafdelingen tijdens Camping Willems van grote zichtbaarheid in hun dorp of stad. Samen met onze vrijwilligers zorgen we voor leuke activiteiten op en rond onze camping. 

Wil je dat Camping Willems in jouw dorp of stad langskomt? Laat het ons zo snel mogelijk weten door onze vrijwilligerscoaches een e-mail te sturen: vrijwilligers@willemsfonds.be. 

Sluit Mijn Willemsfonds