Menu
Sluit zoekveld

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Wie zoekt die vindt.

Maak kennis met onze nieuwe vrijwilligerscoach Katelijne

Maak kennis met onze nieuwe vrijwilligerscoach Katelijne

3 oktober 2019 by Yarrid Dhooghe

Katelijne is onze nieuwe vrijwilligerscoach. We weten dat je heel nieuwsgierig bent naar deze toffe dame. Maak nu kennis met haar.

Kan je ons iets vertellen over je loopbaan tot nu toe?

Ik heb tot nu toe vooral gewerkt in de sociale sector. Eerst heb ik vijf jaar in een begeleidingstehuis gewerkt. Dit huis vangt kinderen in problematische thuissituaties op. Ik stuurde twee teams aan die deze kinderen opvoeden. Nadien heb ik even een zijsprongetje gemaakt en heb ik toeristen rondgeleid in het mooie Gent. Tot slot heb ik acht jaar leerlingen ondersteund als leerlingenbegeleider in het middelbaar onderwijs. Mensen coachen en het beste in zichzelf laten ontdekken… Daar doe ik het voor.

Wie is Katelijne als persoon?

Ik hoop dat mensen mij zien als iemand met een open geest en brede interesses. Mensen boeien mij enorm. Ook ontdek ik graag nieuwe dingen en leer ik nieuwe mensen kennen. Gekke conceptuele kunst doet me glimlachen. Ik houd van boeken die me een nieuw inzicht geven. Ik vind niets leuker dan een boeiend gesprek. Roefelen in de tuin en iets proberen op te knappen brengt me tot rust. Ik kan uren genieten van muziek die uit het hart komt. Ik nodig muzikanten dan ook graag uit voor huiskamerconcertjes, waarbij ik me laat omringen door warme mensen.

Heb je een vraag voor Katelijne of wil je haar een warm welkom geven? Stuur haar een mailtje.

Sluit Mijn Willemsfonds