Menu
Sluit zoekveld

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Wie zoekt die vindt.

Terug naar school met Campus Willems!

Terug naar school met Campus Willems!

1 september 2022 by Pascale Braeckman

Campus Willems is het vormingscentrum van Vlaanderens eerste socioculturele vrijwilligersorganisatie. Door het delen van verhalen krijgen we een sterker vertrouwen in elkaar en de maatschappij.

Onder het thema ‘Kritische stemmen in een kritieke wereld’ brengt Willemsfonds maandelijks de meest spraakmakende sprekers en spreeksters naar jouw provincie.

Voor de academische opening van 17 september strijkt de lezingenreeks neer in het HuisvandeMens Brussel. Brussels volksvertegenwoordiger en Willemsfondsbestuurslid Carla Dejonghe (Open Vld) opent de plechtigheden. Nadien geeft Freddy Mortier, voorzitter van deMens.nu en hoogleraar Ethiek aan UGent, een monoloog over ‘Mondigheid over eigen lijf en leden’.

’s Middags is iedereen van harte welkom voor een gegidste rondleiding door Architect@Work in Tour & Taxis. Willemsfonds trakteert zijn leden en sympathisanten op koffie, een broodjeslunch en receptie.

Deelname is gratis, inschrijven verplicht voor 13 september via willemsfonds.be/bijeenkomsten/detail/4065/opening-academiejaar-campus-willems#.YwzFUXZBxPY.

Kalender 2022

15.10: Marleen Vanderpoorten @ Koninklijk Atheneum, Antwerpen

12.11: Soumaya Majdoub @ Cultuurcafé De Fwajee, Sint-Truiden

16.12: Eva De Bleeker @ Provinciehuis Vlaams-Brabant, Leuven

Tags:

Sluit Mijn Willemsfonds