Menu
Sluit zoekveld

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Wie zoekt die vindt.

Welkom Els De Geest!

Welkom Els De Geest!

5 januari 2024 by Pascale Braeckman

Sinds afgelopen dinsdag, 2 januari, is Els De Geest de nieuwe directeur bij het Willemsfonds. Voorheen vervulde ze de rol van Head of Research and Evaluation bij Teach for Belgium en heeft ze veertien jaar lang gewerkt bij de Open University.

Els De Geest(2) (1)

Els voelt zich zeer vereerd om bij het Willemsfonds te mogen werken, de organisatie die bekend staat als een ontmoetingsplaats voor vrijdenkers in het socio-culturele landschap. Ze is vastbesloten om samen met jullie, onze leden, vrijwilligers, het bestuur en haar collega's, een bijdrage te leveren aan de toekomst van onze vereniging. In haar vrije tijd leest Els met overgave vele boeken, van poëtische romans tot spannende thrillers. Het theater en de bioscoop boeien haar erg, vooral als het gaat om voorstellingen en films die haar nog dagenlang aan het denken zetten.

Dus, als je nieuwsgierig bent, vragen hebt, of gewoon een praatje wilt maken met Els, aarzel dan niet om contact met haar op te nemen via els.degeest@willemsfonds.be of bel haar even op 0490 45 49 57.

Sluit Mijn Willemsfonds