Menu
Sluit zoekveld

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Wie zoekt die vindt.

Over Artcenter Hugo Voeten en beeldentuin

Artcenter Hugo Voeten en beeldentuin

Op zaterdag 28.10.17 bezoeken we in de voormiddag het artcenter Hugo Voeten in Herentals, en in de namiddag de Beeldentuin in Geel.

Om 9u15 vertrekken we aan de carpool van Houthalen naar het Art center Hugo Voeten. In dit centrum wordt een deel van de privé kunstcollectie getoond van Hugo Voeten. In 2012 werd de oude graanfabriek aan de oever van het Kempens Kanaal geopend. Zowel het gerestaureerde gebouw van negen niveaus als de unieke kunsttentoonstelling zijn de moeite waard om te bezoeken! Van 10u tot 12u worden we begeleid door een gids.

Om 12 uur vertrekken we naar Olen voor de lunch in “De Pot van Keizer Karel”, een brasserie in het centrum van Olen. We eten een Olens stoofpotje (kip) met frietjes, en rijstpap of een appeltaartje. Voor de kinderen kan er een kindermenu besteld worden.

Om 13u45 vertrekken we van de brasserie naar de Beeldentuin in Geel. Om 14 uur neemt een gids ons mee voor een wandeling van twee uur langs een aantal prachtige kunstwerken, die in open lucht in het park zijn tentoongesteld. Hiervoor zijn gemakkelijke schoenen aangewezen.

VERVOER
We carpoolen met de auto naar Herentals en Geel. Er is voldoende parking aan de voordeur.

ADRESSEN
Art center Hugo Voeten: Vennen 23 Herentals
Brasserie De pot van keizer Karel: Dorp 14 Olen
Beeldentuin: Hazenhout 17 -19 Geel

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Deelnameprijs kinderen € 20,00
Deelnameprijs niet-leden € 30,00

De lunch en de inkom voor de twee tentoonstellingen zijn in begrepen. De kosten voor de gidsen worden door de afdeling Houthalen-Helchteren betaald. De dranken en de bijdrage voor de chauffeur zijn niet inbegrepen.

Meer info nodig? Contacteer:
Wieske Engelen
houthalen-helchteren@willemsfonds.be
0486 98 73 90

Sluit Mijn Willemsfonds