Menu
Sluit zoekveld

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Wie zoekt die vindt.

Over Geannuleerd - Doe Rustig! Stand-up comedy met Erhan Demirci

Geannuleerd - Doe Rustig! Stand-up comedy met Erhan Demirci

Helaas kan de voorstelling van Erhan Demirci op 28 mei niet doorgaan. Momenteel zoeken we naar een nieuwe datum om een herwerkte versie van de show buiten te organiseren. Hou deze pagina in de gaten voor meer informatie!

Heb je interesse in deze activiteit en wil je op de hoogte gehouden worden of/wanneer de show doorgaat, klik dan hier

Druk, druk, druk... Het standaardantwoord als je iemand vraagt hoe het gaat. Maar doen we dit ons zelf niet aan door én carrière te willen maken, 3 hobby’s te hebben, aan zelfontplooiing te doen en een gezin te runnen. Neem even wat gas terug en geniet van anderhalf uur quality-time door naar deze voorstelling te komen.

Ticketsreserveren.png

Komiek Erhan Demirci brengt voor het Willemsfonds zijn nieuwe voorstelling "Doe Rustig". Vanwege onze fijne ervaringen met het Vaudevilletheater in de Koninginnegalerij, verwelkomen we je graag nogmaals in deze zaal.

Opgelet: vanwege de coronamaatregelen en omdat we de zaal in leuke caféopstelling met tafeltjes organiseren, is het aantal plaatsen beperkt tot 100 personen. Wil je erbij zijn, aarzel dan niet om tickets aan te kopen.

Hierbij heb je twee opties: 

1. Zaalticket: een plaats in de zaal beneden dichtbij het podium. Hier wordt gewerkt met hoge tafels met barkrukken en word je als bezoeker meer opgenomen in de gezellige cafésfeer die we creëren in dit authentieke theater.

2. Balkonticket: zit je graag meer comfortabel in een pluche theaterzetel? Kies dan voor deze optie. Je bent wat verder van de komiek verwijderd, maar goed zicht is nog altijd gegarandeerd. 

Corona informatie
In het kader van de huidige coronamaatregelen is vooraf reserveren noodzakelijk. Reserveer jouw plaatsje dus z.s.m. via de knop 'tickets bestellen'. Reserveer liefst met jouw bubbel in 1 keer, zodat we zeker weten dat we iedereen een plaats kunnen geven met voldoende afstand.

Uiteraard worden alle routes naar de zaal duidelijk aangegeven en is er handgel aanwezig. We zullen onze bezoekers op de hoogte houden van verdere aanpassingen naarmate de situatie vordert.

We hopen dat het niet nodig zal zijn, maar als we moeten annuleren, worden alle tickets terugbetaald. Daarnaast: als je moet annuleren vanwege corona-gerelateerde gezondheidsproblemen, krijg je ook jouw geld terug.

Ticketsreserveren.png

Prijzen

Ticket Prijs
Standaard ticket € 10,00

Meer info nodig? Contacteer:
Suzanne ter Haar
suzanne.terhaar@willemsfonds.be
0497 58 54 96

Deel met anderen

Sluit Mijn Willemsfonds