Menu
Sluit zoekveld

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Wie zoekt die vindt.

Over Bezoek aan TABLOO in Dessel

Bezoek aan TABLOO in Dessel

Boeiende tentoonstelling in TABLOO, verbonden aan het nucleair onderzoekscentrum SCK in Dessel, waar er veel te beleven is, en dit voor elke leeftijd. Bovendien krijgen we met een gids de mogelijkheid om een antwoord te krijgen op – quasi – al onze vragen en misschien onze “bezorgdheden”.

De tentoonstelling heeft verschillende delen: het absolute begin, de weg van het radioactief afval, de geologische berging in de lift, de evolutie van ons denken, …

De rondleiding duurt +/- 2 uur. Er is de mogelijkheid om even te gaan zitten en alle ruimtes zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Er is een lift om naar de bovenste verdieping en het dakterras te gaan.

Een warme maaltijd in Bistro Tabloo is voorzien. Na uw inschrijving krijgt u de mogelijkheid om uw menukeuze te bevestigen.

In de namiddag zal u vrij zijn om verder van deze mooie omgeving te kunnen genieten. Een kleine luswandeling van 5km brengt u naar de toekomstige bergingsinstallatie voor radioactief afval. Rond het parcours zijn er informatieborden met uitleg.

Deelname: Leden/niet leden (lidmaatschap 2019 volstaat) Willemsfonds betalen 40,00 EUR all-in(gegidste rondleiding, lunch + water aan tafel + koffie met versnapering).

Inschrijven is noodzakelijk en kan tot maandag 20 juni, tenzij eerder volzet, bij Christine Lifrange (via mail naar christine.lifrange@gmail.com of telefonisch 0474 34 33 93.

Gelieve de deelname te storten uiterlijk op maandag 20 juni 2022 op rekeningnummer van Willemsfonds Mol BE96 8601 0925 3405 met vermelding van uw naam, 3 juli en het aantal personen.

Afspraak: om 10u15 ter plaatse: Gravenstraaat 3 te Dessel. Er is een ruime gratis parking, een grote fietsenstalling met oplaadmogelijkheden voor fietsen en auto’s.

Aanmelden

Je kan je nog aanmelden. Kom je ook?

Ja, ik wil mezelf aanmelden

Prijzen

Meer info nodig? Contacteer:
mol@willemsfonds.be

Sluit Mijn Willemsfonds