Menu
Sluit zoekveld

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Wie zoekt die vindt.

Over Bananentejater - il Stupendo

Bananentejater - il Stupendo

Willemsfonds Wilrijk gaat naar toneel. Op zaterdag 29 januari 2022 om 20u30 gaan wij naar de voorstelling il Stupendo in het Bananentejater, Gebroeders De Wachterstraat 26 in Wilrijk. Een toneelstuk met onze leden Kristel Claes en Marc Van Gompel op de planken

De ticketprijs voor deze activiteit bedraagt 10euro. U kunt inschrijven door middel van een e-mail aan kenvannuffel@hotmail.com of op 0498/734.764 en overschrijving van het juiste bedrag op rekeningnummer BE08 3631 1538 8513 van Willemsfonds Wilrijk.

OPGELET: Het Covid Safe Ticket in combinatie met de identiteitskaart is verplicht om toegang te krijgen tot de zaal. Vergeet dit dan ook niet mee te brengen.

De Koninklijke Vlaamse Opera in Antwerpen heeft ter gelegenheid van haar gala avond de wereldberoemde tenor Pietro Poutrellli, bijgenaamd Il Stupendo uitgenodigd.

Door allerlei omstandigheden loopt er van alles mis, dat dringend moet opgelost worden door het manusje van alles Max.

Wanneer een dolgedraaide opera directeur samen met zijn dochter, de piccolo en enkele hitsige dames zich dan nog eens extra gaan moeien in deze dolkomische deuren komedie, gaat alles van kwaad naar erger. Zullen zij er samen in slagen om de avond nog tot een goed einde te brengen?

Wij vrezen ervoor

Inschrijven

U kunt zich nog inschrijven. Komt u ook?

Ja, ik wil me inschrijven

Prijzen

Ticket Prijs
Deelnameprijs € 10,00

Meer info nodig? Contacteer:
Ken Van Nuffel
wilrijk@willemsfonds.be
0498-73 47 64

Sluit Mijn Willemsfonds